Yorum: #1

01-25-2011, 21:54 

[COLOR="Red"][SIZE="5"]SuddenLy 3D # JaiLBreaK[No-sXe][/SIZE][/COLOR]

Öncelikle Sizlere CSFREKANS lamerlerinde hizmet vermekteyiz.Serverımız 30+2 kişiliktir.Deneyimli Adminleri ve Yönetimi Vardır.Ben Jailbreak işini Yazdan beri aralıksız yapıyoruz.Deneyimliyiz.
Server Özellikleri;
HEDEFLERİMİZ:
İLETİŞİM:
MSN Adreslerimiz;
Web Sitemiz;

Öncelikle Sizlere CSFREKANS lamerlerinde hizmet vermekteyiz.Serverımız 30+2 kişiliktir.Deneyimli Adminleri ve Yönetimi Vardır.Ben Jailbreak işini Yazdan beri aralıksız yapıyoruz.Deneyimliyiz.
Server Özellikleri;
- Server 30+2 Kişiliktir.

- Serverımıza sXe Mevcut Değildir.

- Deneyimli Yönetim Kadrosu , Adminleri ve Komuçuları Mevcuttur.

- Serverımızda 1 Ay Adminlik 10TL 2 ay 20TL'dir.

- Sınırsız Adminlik 50TL Tam Yetki+Sınırsız+<yRd> 75TL Tam Yetki +Sınırsız+<CpT> 110 TL'dir

- Serverımızın Kendine Özgü 5 Mapi Editlenmiş Olan 2 Mapi Bulunmaktadır.

- Serverımızın Kendine Özgü  Pelerin,Şapka,Plugin,Paraşüt,Map ve Kuralları Vardır.

- 0 Lag 0 Loss Garantisi Altındadır.

- 7/24 Server Online Durumdadır.

- Özel Shop Menü vb. Pluginler vb.

HEDEFLERİMİZ:
Kod:
Türkiyede ve Dünyada İsmimiz Tanıtmak ve Ülkemizi Temsil Etmek.Bu Bizim En Büyük Temennimizdir.İLETİŞİM:
MSN Adreslerimiz;
Kod:
Fatih@rbgaming.net
Ugur@rbgaming.netKod:
Yakında..

![SuddenLy # JailBreaK [No-sXe] Konusunun Etiketleri](images/arac/tag-icon.png) Etiketler
 Etiketler![SuddenLy # JailBreaK [No-sXe] Konusunun Linki](images/arac/link-icon.png) Direk Link
 Direk Link![SuddenLy # JailBreaK [No-sXe] Konusunun HTML Kodu](images/arac/html-icon.png) HTML Link
 HTML Link![SuddenLy # JailBreaK [No-sXe] Konusu BBCode Linki](images/arac/mykod-icon.png) BBCode Link
 BBCode Link![SuddenLy # JailBreaK [No-sXe] Konusunu Paylaş](images/arac/paylas-icon.png) Sosyal Paylaş
  Sosyal Paylaş