Arkadaşlar az Önce Şahit Oldum Oyunda admin arkadaşlar Foruma şikayet yazan bir Arkadaşı direk Banladı biz bu konularla ilgili Ss alın yada Direk waLL Deyip banlamayın 100 kere belki 1000 kere dedik.. Player Wall Olabilir ben DeğiL Fln demiyorum adam Foruma Banlandım die Konu aÇarsa bunu aÇıklıcak eLinizde Delil Bulundurun. o Player ı banlayan aDMini ben banladım.. eĞer Tekrar aynı şey Olursa banlamam Direk Ceza Kesilir Server Yetkililerinin bilgisi Dahilinde.. Player İyi oyuncuysa Yutucaksın hsLeri Zoruna gidip Ban aTan admınleri Barındırmam Serverda. Para verdim deyip hs atan adama Ban atan kim oLursa Olsun Karşısında beni Bulur.. Tüm adminlere Duyurulur.. SAYGILARIMLA By_DewiL
Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!!
|
Yorum: #2
07-30-2011, 12:44
helal olsun dewil iyi birisine benziyorsun bende şikayetçiyim o arkadaştan.
Yorum: #3
07-30-2011, 13:16
ewet banı ben attım kımsenın attığı hsyede takınmam gelsın bn ondan yuz kat atarım swde kım varsa gelsın hepsıylede ws atarım istediği her yerde adam aim hackdı ban attım he admınlıgni iyi yapamıosunz dersenız alın elımden hıc problem deıl ama böle oynamayı bılmeyenler gelıp aim hack acıyo onları swde tutuosunz bu swde 1 2 ay oncesınde 14e 14 oynanıodu sımdı neden 5 e 5 bunlar hep sizin wall hack aim hacklere musamaa göstermenızden oluyo
Yorum: #4
07-30-2011, 13:49
black neler anlatıyorsun aim,hack ? warmı sanıyorsun hile falan ben birşeey bilmıyorum ah gel öylese wsye ? heryerde aimmiyim :D
1ci olmak ıcın neler yaptıgını goruyoruz.. Yorum: #5
07-30-2011, 13:51
lan bn 2 aydır 1.im herkez nasıl kasdığımıda bilio cekemıosnz böle laflarla anca yıldırmaya calısırsınız bn bu swde olduum surece kımse bırıncılıgı alamaz istediğinz kdar hıle acın gene alamazsınız
Yorum: #6
07-30-2011, 13:55
Hahahaha , Güldürme beni Black gördün 1.ci olup fark yediğini hemen ortaya wall,aim,hack gibi şeyler attığını gördük :D ben öyle bir alırımkı 1.ciliği şaşarsın ;)
Yorum: #7
07-30-2011, 13:57
farkmı yedim yapma ya 2 aydır 1 kişi geçemedi fark yedim ha oda güzel sen ver msnnını adresını bkam bi bn sana güzl bi fark atcam ver bakam hemen
Yorum: #8
07-30-2011, 14:01
Allah aşkına nediyorsun o frag 2-3 gün içinde kastığım böyle wall sorunları olmasaydı şuan yırtınıyordun geçebilmek için mert_tarzan_@hotmail.com ekle koç bukadar artisliğin nedirki ?
Yorum: #9
07-30-2011, 14:03
LAn izmirli senn ne yaptıgını herkez bilio swye giremıosun die kımse senı gecmesın die arkandakı herkezın nickyle gırıp fraglarının dusurdun RuSita darkangel raintime uqur bunların hepsi bnm arkadasım adamlar top15de ilk 10daydı bi gün girmedik adamların fraglar eksiye dusmus bunu babam yapmadı heralde bnların hepsini sen yaptın senın yuzunden sw bosaldı ama en güzelide wall oldugunu herkez bilıo ve admınlıgıde .. alırısn
Yorum: #10
07-30-2011, 14:05
ben ne yapmışım ne fragmı düşürmüşüm Bİ GİT bana sadece wall diyen ergen sensın şuanda biliyorsun değilmi ?
benim yüzümden sw neden boşalsın küfürmü ettim,wallmı açtım senle uğraşıcak kadar düşmedim kısa zamanda görürsn ;) ayrıca attığın ifritayi unutma frag düşürüyormusum.. iyi günler.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! konusu |
|
![]() |
Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! oyunu, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! download, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! crack, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! full indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! torrent, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! oyunu, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! oyunu Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! kimdir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! izle, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! Apk indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! resimli anlatım, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! nasıl kurulur, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! programı, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! hatası, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! ne demek, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! hilesi, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! videosu, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! online izle, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! Bedava indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! Yükle, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! hakkında, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! nedir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! Free indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Oyuncu Ve Yönetici Arkadaşlar Duyurulur | ! TANER.uA | 3 | 2,460 |
04-20-2013, 02:40 Son Yorum: ! TANER.uA |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi