Yorum: #1
12-20-2009, 16:30
Medusa Çıkış Noktası - Medusa Nerede Çıkıyor
TR saati ile: Öglen 3 aksam 9 Gece 3 Sabah 9 da 10 dk acik kaliyor bu kapi sadece.
Adım Adım ne yapmanız gerektiği burda.Sonrası size kalmış.
Adım 1:Medusa'nın Çıkması.
Evet arkadaşlar Medusa biliyorsunuz ki belirli saatlerde çıkıyor.Yani 4-5 saat bekleyip sıkılmak yok.Çıkma saatine yakın gider beklersiniz.
İşte bekleme yerimiz.
4.Kat'ın tam ortasındaki alan.

Burası da ışınlanacağınız yer.Işınlanmak için yılanın ağzına tıklayacaksınız.

2.Adım:Medusa Çıktıktın Sonra.
Evet arkadaşlar Medusa'mız çıktı ve siz 5.Kat'a ışınlandınız ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.Hemen söyliyeyim aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi 4 ayrı yol var 5.Kat'ta.O yolların hepsinin sonunda sizi bekleyen bir Dev(unique) var.O Devler'in hepsi ölünce ortada çıkan 100Seviye Glavie karaktere benzeyen ve çok güçlü vuruşlara mevcut bir Dev mevcut.
Sonra bütün Devler ölünce 3 adet pembe görünen noktadan 6.Kat'a çıkacaksınız.
NOT:100Seviye Dev'in çıkması için 4 yolun sonunda ki bütün devlerin ölmesi lazım.

3.Adım:MEDUSA
Evet arkadaşlar 5.Kat'tan 6.Kat'a ışınlandınız ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.Aşağıdaki resimde de görüldüğü 4 tane oda var ama biz 3 tanesiyle ilgileniyoruz.
Bunlardan bir tanesin de 4 adet 95Seviye Dev;
Bir tanesin de 1 adet 100Seviye Dev ve;
Bir tanesin de Medusa çıkmaktadır.
İlk önce bu 100 ve 95Seviye Devler'i kestikten sonra ana bir meydana çıkacaksınız.Ordan kuzey yönüne gidin.Yani sağ üstteki haritayı kullanarak "N" yönünü takip edin ve karşınıza çıkan ışınlanma alanından Medusa'nın yanına uçun ve onu kesin.
NOT:95Seviye Devler'in biri ölmeden bir sonraki çıkmaz.

ISTE MEDUSA

Alıntıdır...
TR saati ile: Öglen 3 aksam 9 Gece 3 Sabah 9 da 10 dk acik kaliyor bu kapi sadece.
Adım Adım ne yapmanız gerektiği burda.Sonrası size kalmış.
Adım 1:Medusa'nın Çıkması.
Evet arkadaşlar Medusa biliyorsunuz ki belirli saatlerde çıkıyor.Yani 4-5 saat bekleyip sıkılmak yok.Çıkma saatine yakın gider beklersiniz.
İşte bekleme yerimiz.
4.Kat'ın tam ortasındaki alan.

Burası da ışınlanacağınız yer.Işınlanmak için yılanın ağzına tıklayacaksınız.

2.Adım:Medusa Çıktıktın Sonra.
Evet arkadaşlar Medusa'mız çıktı ve siz 5.Kat'a ışınlandınız ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.Hemen söyliyeyim aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi 4 ayrı yol var 5.Kat'ta.O yolların hepsinin sonunda sizi bekleyen bir Dev(unique) var.O Devler'in hepsi ölünce ortada çıkan 100Seviye Glavie karaktere benzeyen ve çok güçlü vuruşlara mevcut bir Dev mevcut.
Sonra bütün Devler ölünce 3 adet pembe görünen noktadan 6.Kat'a çıkacaksınız.
NOT:100Seviye Dev'in çıkması için 4 yolun sonunda ki bütün devlerin ölmesi lazım.

3.Adım:MEDUSA
Evet arkadaşlar 5.Kat'tan 6.Kat'a ışınlandınız ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.Aşağıdaki resimde de görüldüğü 4 tane oda var ama biz 3 tanesiyle ilgileniyoruz.
Bunlardan bir tanesin de 4 adet 95Seviye Dev;
Bir tanesin de 1 adet 100Seviye Dev ve;
Bir tanesin de Medusa çıkmaktadır.
İlk önce bu 100 ve 95Seviye Devler'i kestikten sonra ana bir meydana çıkacaksınız.Ordan kuzey yönüne gidin.Yani sağ üstteki haritayı kullanarak "N" yönünü takip edin ve karşınıza çıkan ışınlanma alanından Medusa'nın yanına uçun ve onu kesin.
NOT:95Seviye Devler'in biri ölmeden bir sonraki çıkmaz.

ISTE MEDUSA

Alıntıdır...