Yorum: #17
11-03-2010, 17:08
(11-01-2010, 04:46)Sadalmelik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cüneyt serverdaki düzensizliği söyleyim sana. scr yi şikayet eden kişi yani stately tamamen düzeni bozan kişidir. oyuna ne zaman girse belirli adminlere bulaşmaktan başka işi yok. adminlere exp ver ulan diyerek emirle hitap ediyor. tanıdığı admin olduğu için onlara güveniyor. zaten casperin yani wall olduğu için adminliği alınan adamında en yakın arkadaşı ve casper tarafından dolduruşa getiriliyor.küfür desen ağzından hiçbir zaman eksik olmuyor. bu yüzden scr nin bi hatası olduğunu sanmıyorum. barbaros ise kimseyi haksız yere banlamaz zaten sürekli ikimiz aynı saatlerde orda oluyoruz ve bende gözlemliyorum adam herşeyi düzeniyle yapıyor. şunu söyleyebilirim statelyi oyunda gördüğümde herhangi bir ahlaksızlığını gördüğümde banlayacağım bundan sonra. o ve kankaları olmasa bu serverda hiç sorun olmuyor.
Hmmm. Düzeni Bozmak. Gir bkaLım Swye Bana Saygı Duyuluyor mu ? Onu Geç SeviyorLar Beni :) Ama Bu Counter-Strike WaLL açanLar için değiL ! Küfretmem Konusunda Hiç Bir Savunmam yok. AdminLere exP ver uLan ?? BoyLe bir sey demem. En FazLa proF.a arkadasım oLdugu icin eXp ver La exp versene oLm gibi SakaLasma Cumlelerı Kurarım!
Küfrederim ama qeLen qeCene mi ? Su anda Server WaLL Dolu 10 tane admin vaR 1 tanesi biLe oyunda değiL ama ben oyundayım ! Adam qeLmiş oyunu bozmuş. Ben tepkisiz mi kaLayım ? Hiç Kimse Küfretmiyor Ben mi Ediyorum ? Bu arada SadaLmeLik Senin yada Kardeşinin Kuzeninin vs. Senin Nickinle WaLL qiRdigine tanıkLarım vR!
CASPER OLAYINA GELİRSEK ! Acaba su an Casper neden banLı deqL ? Çünkü her şey anLaşıLdı. CASPER WALL DEĞİL! SadaLmeLik Sana Bi Soru ! Nicebuttın KLanına qeCtin adminLiqi Kptın. Hakediyor msun sence? ayRıca ADMİNLER KÜFRETMEZ diye bir böLüm vardı Caspera saydıran bi aDmin vardı sanki hatırlıyorumda :-/ Üstüne aLınma Sen Şimdi.
Casper OLdschooL (Counter-Strike'ı 5 YıLdan Daha Çok Oynayanlar) ve en önemLisi adam BiLgisayaR Uzmanı ! Her Türlü Donanıma Sahip. İzLiyorsun. WaLL bu ya diye geciyor icinden. Ama WaLL deqiL oysa ki... Bn onLa Swde vs. attım iCeworLd. Ben onu oLdurebiLdim hemde Kac HS ? o da Beni ALdı tabi doğaL oLarak Cs İLe iLqiLi biLqiLerimi unutalı choq oLdu. SadaLmeLik ben Sana Baştan Beri qıcıgım. Cunku Serverda SILENT DUSMANLIGI BASLADI ! Nicebutt qeLdi iLk admin oLdugu qun. CaSpeR bb de Pic ! diyerek BanLadıgını bıLıyoruz. SiLmediysem SS var ! Bi Düşün BakaLım Sen mi oynayamıyorsun o mu waLL ? Senin Karşına Spawn Çıksa Seni qoRuRdum. Spawn waLLını Banada veR derdin. Cünkü ADAMI WALL SANIYORSUN. Zaten YanLış anLamda KuLLanıyorsn !. AcıkLayım da Bazı AdminLer bi Orensin
WaLL = Duvar Arkası Gormek !
Aim = Her attıgı HS !
Hitbox = Adamın ayarLadıgı boLgelere No-Recoil Vurmasıdır.
Oliver biLe WaLL demezken sen ne cüretLe waLL dersin benim kankama !!
Ayrıca yine böyLe bir oLay oLursa (waLL ve aim aCmıs bir herif) Gözümü yumucam azımı acıcam ! yeter artık .! bir ton admin var biri swde değiL ! Cuneyt bnLe iLetisime qeCeR misin? aciL !
(11-01-2010, 23:57)barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben pischlik acıklamasını soyliim cocuk benim arkadasım bana dediki human oluyorum dd2 de ct de oto awp alıp baselerıne uzundan ısınlanıp adamları alıyorum dedi Kerpeten kardesim zaten haklı oldugunu sanada soyledim ozurde dıledım . Bu aarada evet arkadasım oldugu dogru normal hayatta sık sık gorusuyoruz cok samımıyız ama haksızlık yapmasına asla izin vermem oyunda war3 bilmeyen bir cok kişi vardı ve speed diyorlardı .. halbüki undead olan herkese demelerı lazımken.. yani suan swde oynayan 30 kişi var ama pro sokmuyorlar waLL diyip banla diyorlar Bence çözüm servere SXE gelmesidir.. eğer uygunsa tabii ki.
FLood İçin Ozur dilerim !
Barbaros Tekrar Okur musun ? dd2 dedim mi ? de_trainde açmış oynuyordu ! arkadasın oLabilir ama Sahitler var ! dd2 acılınca otomatikman kactı zaten ! tam nickini hatırlamıyorum ama
TR PhisLiCk XeX~~ di sanırım! bide bir sürü işaret vardı tam hatırlamıyorum ! ama şahitler var !!