Yorum: #8
02-26-2011, 15:45
(02-21-2011, 22:08)TyLeR DurdeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazen az kişi olduğumuzda 35 hp haritasını açıyoruz Birisini bıçakladığımızda adam patlıyor(yani Undead ırkı ) oyunun tadı kalmıyor sw de oylama yaptım ama bunu kabul etmiyorlar .Artık 35 hp haritasını açmak istemiyorum ama oylamada ne çıktıysa onu açmaya mecburuz bu Undead ırkını yasaklamak istiyorum(sadece 35 hp ve bıçak bölümleri) bir ara yasakladım bu kezde admin seni şikayet ederiz diyince bende vazgeçtim ama oyunun hiç tadı kalmıyor bu ırk yüzünden.
Bak Güzel Kardeşim. Oyunda ırkların hepsine bir özellik verilmesine rağmen bu özellikleri shopmenu yede eklemisler. tabiki ultimate skilleri hariç. Ama birşey daha eklemişler ultimateden korunma eklemişler. Yani ne demek oluyor. Haksızlığı ortadan kaldırmışlar demek oluyor. Patlamasından şikayetçimisin ? o zaman ultimateden korunma alacaksın. Yada adamın sağlığı çok benimki neden mi az diyorsun rings alacaksın. Lütfen Saçma Sapan konular açmaya devam etmeyin. Biraz düşünün ondan sonra konuları açın
KONU KİLİT