Yorum: #2
05-17-2011, 03:22
muhtemelen dm server. 1 aylığına adminlik verilenlerin adminliği geri alınmıyor hocam. adminler gerekli bilgiye sahip değil. kural ihlali yeni adminler taradından sıkça yapılıyor. Ayrıca veritas dm'den adminlik almıştı. Herkes dikkat etsin. 737 numaralı arkadaş sen hile falan açmadığına yemin edebilir misin? Ayrıca ip'n statik mi dinamik mi? dinamikse modeme reset at. statikse ip numaranı bırak buraya. veritas savunmasını yaptıktan sonra banın kaldırılır muhtemelen. sen kimsin diye soracak olursan eski dm adminiyim. kurallara fazlasıyla bağlı olmam sıkıntı çıkardı adminliği bıraktım. bir süredir de oyuna giremiyorum. (: mdl hataları yetmezmiş gibi başka serverlara da giremiyorum saçma bi hata yüzünden. (:
ayrıca forum hala kış saatinde galiba. cüneyt hocam 1 saat ileri al. zamanı 1 saat geriden takip ediyoruz forumca. çağa ayak uydurmak lazım. (:
ayrıca forum hala kış saatinde galiba. cüneyt hocam 1 saat ileri al. zamanı 1 saat geriden takip ediyoruz forumca. çağa ayak uydurmak lazım. (: