Yorum: #15
07-06-2011, 22:32
adam wallll kufur etmıcem mııı ha adam walll acıpda sw da rezıllık cıkarıyorsa kufur etmıcem mı amk sylesene bı admın kufur edıyor bıcak attım dıe he kufur etmısım banladın dmm bıtmedımı amk soylesene wall deyılım admınlere saygısızlık yapmıom yınede ban yıyom Fraquen616 ve o sw bok edıorsunuz adam wall ana bacı kaymıcanda kıme kaycan vede bı bokda yapmıon sızler wall acıp admın oldunuz ss almasını bılmeyen adamlarsınız bana bırdaha ban atarsanızz gorursuz cuneyt arıcam bu sefer Polıse verıcem Bu yerı ona gore
psychopathic senın allaha havale edıom allah mı kesıldın sw da sen mı sokmayacan benı swd bak gör ne oluorr
Negative Network Iletırsın Allahmısn Senmı Sokmıcan sw ra bak gör
psychopathic senın allaha havale edıom allah mı kesıldın sw da sen mı sokmayacan benı swd bak gör ne oluorr
(07-06-2011, 21:49)psychopathic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim konu bana göre kapanmıştır. headshot artık sw'ye giremezsin. izmirlie sen de ıspat sunmadan beni şikayet ettiğin için seni de sw'ye sokmayacam. gördüğüm anda banlayacam haberin olsun. şimdi istediğin yere şikayet et. hatta bakanlıklara dilekçe bile yaz. =)
Negative Network Iletırsın Allahmısn Senmı Sokmıcan sw ra bak gör