Yorum: #16
07-06-2011, 22:42
g*tün yiyosa polise şikayet et yafşak herif seni. şikayet etmeyhenin de ejdadını... anladın sen onu. ulan yaflşak kendi gözlerimle gördüm adam temiz senin olduğun yere geldi diye ana bacı sövdün. uyardım yine sövdün. yafşak herif ben bu sw'ye top15'le de gelmedim paralı admin de dğeilim. beni herkes tanır. sw'nin boku çıkmışken cüneyt'e mesaj attım. o da beni admin yaptı. kimler geldi kimler geçti sen ne diyosun. seni sw'ye sokan da namerttir. ben orda olduğum sürece banlayacam seni. hadi bakalım.
adamı spec olıup izlemezsin zora gelirsin wall dersin. senin wall dediğin adamı defalarca izledim. temiz adam. kalkıp ana bacı sövüyosun defalarca uyarmama rağmen. ben o sw'de kimsenin anasına bacısına da sövmem kimsenin anasına bacısına da sövdürtmem.
adamı spec olıup izlemezsin zora gelirsin wall dersin. senin wall dediğin adamı defalarca izledim. temiz adam. kalkıp ana bacı sövüyosun defalarca uyarmama rağmen. ben o sw'de kimsenin anasına bacısına da sövmem kimsenin anasına bacısına da sövdürtmem.