Yorum: #13
07-12-2011, 21:31
Yav İhsan bizim sorunumuz adamların canlarının sıkılmamasını saglayamamak.Adı üstünde STANDART.Artık farklı maplarada geçmek lazım (Cüneyt NUKE ve ASSAULT un dagılarak dogmasını halledersen çok güzel olur) Bizde geldik militia ya.Bi hamam konusu açıldı.3 dü 5 di biriktik dedik ki "Foto çekelimde foruma koyalım" .Her kez tmm dedi sayılırdı zaten sw de full degildi ? Full olsaydı militiayı acmazdık (max20 kişidir) 16-17 kişi vardı işte böyle bir foto fikri çıkınca ortaya geldiler felan 1 adam geldi kim var kim yok öldürdü.Bu yüzden her keze god mode verdim (gene vurmasın diye ) teleportladım ama dedigim gibi sıkıstık en sonunda.Bende kendimi rastgele bir yere ışınladım ve her kezi kurtarmak için arayla adamları ışınladım.Yani olay bundan ibaret kural cignedim mi ? "EVET" Oyuncuları kaçırdım mı ? "EVET 2-3 kişi" dedigim gibi isterseniz giderim veya kalırım.İhsan bunuda bu kadar büyütmene gerek yoktu.
(Not:İhsan sence ice-snow-westwood-assault gibi mapların ortak yanı ne ? Hepsi base başlıyor [İce ve Snow zaten küçük onları sayma] Sence bi girsek cbuble a nuke a militia ya oynasak.Güzel olmaz mı ? Ded
(Not:İhsan sence ice-snow-westwood-assault gibi mapların ortak yanı ne ? Hepsi base başlıyor [İce ve Snow zaten küçük onları sayma] Sence bi girsek cbuble a nuke a militia ya oynasak.Güzel olmaz mı ? Ded
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)