Yorum: #6
07-15-2011, 11:38
Ben frenquency616 dan şikayetçi Değilim. Ve By_DewiL'ı Kayırdığını Düşünüyorum. By_DewiL'ı Bende Seviyorum. Eskiden Kavga Geçmişimiz Vardı. Ve Ben frenqıency616 nın arkadasındayım. Sırf İşini Yapıyor Diye Şikayet Ediyorsunuz. Kimsenin Elinde Tek Bir SS Bile Tek Bir Kanıt Yok. Herkez Şikayet Ediyor. Ohh Ne Ala.. Kusura Bakma Halil Benim Düşüncem Bu. Hususi olarak frequency616 Diye Konu Açmışsın. Seni Ayıpladım. Düzgün Bir Konu Açabilirdin O Admini Rencide Etmeden Tüm Adminlere Konuşur Gibi Bir Konu Yapabilirdin. Ama Sırf By_Dewil la Arasında Bir Tartışma Geçti Diye Konuyu Açtığını Düşünüyorum.. Ve Zaten Bunu Demesi Bile Kayırdığının Altını çizmektedir.
"Dediğim Gibi By_Dewil 25 Yaşında Da Ve Saygısızlık Yapanın Gözünün Yaşına Bakmıcam Bu Konu Biraz uyarı Mesajı Niteliğinde."
Bundan Sonra Boşa Şikayet Eden Üyelere Ceza Puanı Vereceğim. Elinizde SS veya kanıt yoksa Şikayet ETMEYECEKSİNİZ !!!
"Dediğim Gibi By_Dewil 25 Yaşında Da Ve Saygısızlık Yapanın Gözünün Yaşına Bakmıcam Bu Konu Biraz uyarı Mesajı Niteliğinde."
Bundan Sonra Boşa Şikayet Eden Üyelere Ceza Puanı Vereceğim. Elinizde SS veya kanıt yoksa Şikayet ETMEYECEKSİNİZ !!!