Yorum: #35
07-20-2011, 21:48
Anam Nuro burdaymıs :D
Yazmayı bi ögren izmirli anlayana kadar 3 kez okudum :D
1-Ben wall demiyorum ama sunu belirteyim senin gercek sen bile oldugundan emin degilim :D Karsıma 1-2 kisi gelipte izmirli 35 bu nick i kullanmıyor 1. oldugu için ben kullanıyorum demisti :D
2-Eger hakkınla alıyorsan nick degistirirsin öle girersin 1. olur alırsın :)
3-Bosuna konusma.Burda konustuk tartıstık.Savunmanı yaptık.Ama sonuc olarak WALL cıktın.Artık bosuna yazma.Banlanıcaksın o nickle her görüldügüne.Sonuk olarak olay kapanmıstır artık.Wall degilsin belki belki hakkın yeniyor veya yenmiyor.Hic fark etmez.Aramızda tartıstık ve WALL olarak sonuc aldık lütfen bu karara saygı goster ;)
Yazmayı bi ögren izmirli anlayana kadar 3 kez okudum :D
1-Ben wall demiyorum ama sunu belirteyim senin gercek sen bile oldugundan emin degilim :D Karsıma 1-2 kisi gelipte izmirli 35 bu nick i kullanmıyor 1. oldugu için ben kullanıyorum demisti :D
2-Eger hakkınla alıyorsan nick degistirirsin öle girersin 1. olur alırsın :)
3-Bosuna konusma.Burda konustuk tartıstık.Savunmanı yaptık.Ama sonuc olarak WALL cıktın.Artık bosuna yazma.Banlanıcaksın o nickle her görüldügüne.Sonuk olarak olay kapanmıstır artık.Wall degilsin belki belki hakkın yeniyor veya yenmiyor.Hic fark etmez.Aramızda tartıstık ve WALL olarak sonuc aldık lütfen bu karara saygı goster ;)
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)