Arkadaşlar az Önce Şahit Oldum Oyunda admin arkadaşlar Foruma şikayet yazan bir Arkadaşı direk Banladı biz bu konularla ilgili Ss alın yada Direk waLL Deyip banlamayın 100 kere belki 1000 kere dedik.. Player Wall Olabilir ben DeğiL Fln demiyorum adam Foruma Banlandım die Konu aÇarsa bunu aÇıklıcak eLinizde Delil Bulundurun. o Player ı banlayan aDMini ben banladım.. eĞer Tekrar aynı şey Olursa banlamam Direk Ceza Kesilir Server Yetkililerinin bilgisi Dahilinde.. Player İyi oyuncuysa Yutucaksın hsLeri Zoruna gidip Ban aTan admınleri Barındırmam Serverda. Para verdim deyip hs atan adama Ban atan kim oLursa Olsun Karşısında beni Bulur.. Tüm adminlere Duyurulur.. SAYGILARIMLA By_DewiL
Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! konusu |
|
![]() |
Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! oyunu, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! download, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! crack, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! full indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! torrent, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! oyunu, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! oyunu Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! kimdir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! izle, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! Apk indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! resimli anlatım, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! nasıl kurulur, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! programı, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! hatası, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! ne demek, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! hilesi, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! videosu, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! online izle, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! Bedava indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! Yükle, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! hakkında, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! nedir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! Free indir, Tüm Deahtmach aDminlerine Duyurulur !!! |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Oyuncu Ve Yönetici Arkadaşlar Duyurulur | ! TANER.uA | 3 | 2,459 |
04-20-2013, 02:40 Son Yorum: ! TANER.uA |
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi