Yorum: #8
09-15-2011, 19:24
(09-15-2011, 19:20)proF.Ua_FaKe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-15-2011, 17:56)frequency616 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oylama yapmayın diye kaç defa dicez arkadaşım sana? kim ne yaparsa yapsın sen biraz seviyeli ol adminlik yapıyorsan kralı değilsin keyfine göre özel oylama yapamazsın map bitecek işte 3 dk sonra... neyse görüşürüz inş
Ugur orda keyfine gore ne oylaması yapmıs ? Adam yazmıs map degiselim diye ve istek mapları yapmıs bunun neresi keyfi ? Ayrıca oylama yapmayın diye nasıl dersin ? Önünüze 30 kiside fy_snow mapı gelince razı mı olcaksın ? Lütfen dikkat edin.Ayrıca Ugur sen kimsin ki bir admini banlıyorsun ? Kim vermis sana bu yetkiyi ? Adam oylama yaptı diye adam mı banlanır ? Spec geçip admin chattan uyarmak çok mu zor geldi ne oldu ? Sonucta bir admin ve senin gibi işini yapmaya çalışıyor.Ha sen 4 4lük müsün ? Hayır o zaman su hataları biraz gormezden gelin lütfen.Ayrıca size açıkladım hala neden Emre yi banlıyorsunuz ?
İyi Demişsin Onurcum. Ama Arkadaş Tanımıyor Beni Salla. 3 Yıldır Bu Serverlardayım. 3 Yıldır Adminim. yaklasık 5-6 ay filan cRs Gaming'in Adminliğini Filan yaptım Ve Bilen Bilir Full'e Yaklaşıyordu. Buna Karşılık Arkadaş Adminliğimi Bilip Bilmediğimi Sınıyor :) Neyse Tanıyan Tanır Tanımayan da Şekilde Görüldüğü Gibi Sadece Konuşur. Bu Arada Emre Sorunu Çözüldü Diye Biliyorum Neden Hala Ban Yiyor, Yada Diger Arkadaş Neden Ban Yiyor. :S