Yorum: #3
09-24-2011, 22:52
Ego sorunun mu var ? Neden bizi eze eze kendinide ballandıra ballandıra anlatıyorsun.Ha biz hiç mi bisey bilmiyoruz.Ha biz sizin tabirinizle ezik-lamer miyiz ? Ha zs yi hs olarak algılıyamaz mıyım ? İnsanlık hali degil mi ? Gelmis burda kendini öve öve anlatıyorsun.Ha çok mu ii sin ha biz senin seviyende degil miyiz ha biz hiç birsey bilmiyor muyuz ? O zaman burda ne arıyorsun ha ?
Ayrıca seni bu güne kadar 1 kere banlamıslıgım yok.Ersin de seni korudu ama Ersin titriyor-wall vb. bisey derse güvenirim.Eger böle kenini böle avutuyorsan ve ego nu tatmin etmek istiyorsan git başka sw lere.Başka sw mi yok ? Bana göre böle birinin bizim sw de işi yok.Sanki gelen padişah ın torunu.
Şunuda belirteyim orda 1-2 admin varken nasıl olurda beni "BU BANLADI" diyebilirsin ?
Eger kalıcaksa kalsın gidiceksede gitsin beni ilgilendirmez ama şunuda bilsin bizi assalıyamazsın.
Ayrıca seni bu güne kadar 1 kere banlamıslıgım yok.Ersin de seni korudu ama Ersin titriyor-wall vb. bisey derse güvenirim.Eger böle kenini böle avutuyorsan ve ego nu tatmin etmek istiyorsan git başka sw lere.Başka sw mi yok ? Bana göre böle birinin bizim sw de işi yok.Sanki gelen padişah ın torunu.
Şunuda belirteyim orda 1-2 admin varken nasıl olurda beni "BU BANLADI" diyebilirsin ?
Eger kalıcaksa kalsın gidiceksede gitsin beni ilgilendirmez ama şunuda bilsin bizi assalıyamazsın.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)