Yorum: #2
09-04-2012, 21:06
Cfg lerin bir iyi yönü vardır birde kötü yönü.CFG ConFig(Ayar) anlamına gelen ve Cs deki ayarları değiştiren bir metindir.Cfg ler oyundaki bazı sorunları,düzelmiyen ayarları ve bazı + ları kazandırır.Ama şu var ki noob(newbie[yeni başlıyanlar]) genelde bu tür şeyler ararlar kod,hile vb.Sonunda (bildiğim kadarıyla) AIM cfg ler çıktı.%? oranla aim kayar %? oranla sekmez ve bir çoğu.Buna rağmen yaradığı zamanlar da vardır (oyunun yazılımını alt üst edecek şekilde değil) ör. bi ara aydınlanma sorunum vardı bu yüzden mapları aydınlatan bir cfg önermişti Cüneyt abi kısa bir süre kullandıktan sonra sorunu çözmüştüm.
Uzun lafın kısası oyunun defult hali ile verim aramıyanların (daha doğrusu uğraşmıyanların) aradağı bir şeydir bana göre.Ben CFG kullanıpta frag yapanları pro saymam bunuda belirteyim :) (elinden gelenin en fazlasını yapan her kez produr benim için çünkü daha fazlasını yapamaz)
Hepinize tafsiyem oyunu DEFULT halde oynayın ve sadece zevk için oynayın.Eğer Cs'ı kendinize bir iş olarak uğraşmıyacaksanız zevkine oynayın.Çünkü bir yerden sonra hakaretler,yenilmeyi kaldıramamalar vb. şeyler yüzünden kişiliğiniz bozulabiliyor.Bu yüzden siz siz olun adam Hack mi açmış bu onun acizliğidir küfür-hakarete ihtiyaç yoktur.Lafı fazla uzattım sadece oyundan zevk almaya bakın (bizim Türklerde ne yazık ki alan pek yok :()
Uzun lafın kısası oyunun defult hali ile verim aramıyanların (daha doğrusu uğraşmıyanların) aradağı bir şeydir bana göre.Ben CFG kullanıpta frag yapanları pro saymam bunuda belirteyim :) (elinden gelenin en fazlasını yapan her kez produr benim için çünkü daha fazlasını yapamaz)
Hepinize tafsiyem oyunu DEFULT halde oynayın ve sadece zevk için oynayın.Eğer Cs'ı kendinize bir iş olarak uğraşmıyacaksanız zevkine oynayın.Çünkü bir yerden sonra hakaretler,yenilmeyi kaldıramamalar vb. şeyler yüzünden kişiliğiniz bozulabiliyor.Bu yüzden siz siz olun adam Hack mi açmış bu onun acizliğidir küfür-hakarete ihtiyaç yoktur.Lafı fazla uzattım sadece oyundan zevk almaya bakın (bizim Türklerde ne yazık ki alan pek yok :()
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)