Yorum: #8
05-30-2009, 18:52
EyLuL FIRTINASI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Foster eline sa?lyk g?zel anlatmy?yn benden sana +rap
Birka? Admin var Nick vermiyorum Ceza yi?iyor, yine ?ikayet geliyor..
?ikayet edilen adminler uyarylyr devamly ?ikayet gelirse 2 g?n Adminliki alynyr..
Msn'de ?ikayetleri dinleyen senmisin bilmiyorum ama ben d?zg?n durmayan admini gider ?ikayet ederim , bikere adminin biri k?f?r etti sanamy inancak bana my dedi git ?ikayet et dedi :) ondan sonra anladym ki foto?rafta ?ekmek lazym , en muhabbetim olan yakyn saydy?ym admin bile i?ini d?zg?n yapmazsa ben ?ikayetimi gider veririm ki ?ok ta ?ikayetim oldu , sonu?ta bu serverda oynayan oyuncu kalacakki adminlik alycaklar , adminlik alycaklar ki eyl?l kazanacak , eh bir admin 10 oyuncuyu serverdan bezdirirse ben o admin yerine 10 oyuncuyu kazanmayy tercih ederim , umarym bu ay ba?langycynda bir problem ?ykmazsa 1. lik ile 116. adminlik kazanycam ger?i illa istiyorum diye bir iddiam yok ama umuyorum ki bir?eyleri d?zeltebilirim , adminin yapmasy gereken de bu :)
Hem daha a?yr cezalaryn gelmesinide dilerim , ?rne?in adminlik alymynda bir s?zle?me metni hazyrlayyn , sa?ma gelmesin ??nki de?il bazy profesyonel serverlarda bu var , oyuncuya 5. kez k?t? davranan (sayyyy siz belirleyin) ve buna dair hakkynda g??l? kanytlar bulunan (SS g?r?nt?s?) adminlerin adminli?i silinir ve hi?bir hak talep edilemez gibi ...
?rne?in bir zamanlar "wasp" 'ta takylyrdym , nick ?ifreleme olaylarymyz filan vardy bizim ve emniyetliydik , ?u 116. birincilik alcam die olmadyk ?ey kalmady , nickimi girip 10 dakkada 20 kez ?len mi ararsyn , iyi oynuyorum diye k?f?r yedi?ime mi yanarsyn (?ok wall dediler bana ) yine uzun oldu kesiyorum burda :D