Yorum: #12
04-18-2013, 21:10
(04-18-2013, 19:00)WsotG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen nerenden ne laf uyduruyorsun lan Ben neden öyle bişey hatırlamıyorum ve ben tanımadığım kimseyle böyle tanıyormus gibi laflar etmem beni bilen bilir.
Kendini kücümsüyorsun wsotg :) lan deyerek kendini kalitesiz cok büyük sanan birisi gibi gözükion :) ADAM hakliymis senin konusma tarzin lan li ymis :) galiba yasin 12 olmasi lazim :) nabalim ergenlige girion lanli konusursun :) yasini bilmiom ama konusma tarzin 12 gibi
Al seni sikayet ettigim konu
http://eylulforum.com/showthread.php?tid=13649
(04-18-2013, 21:05)TyLeR DurdeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-18-2013, 20:11)EyLuL FIRTINASI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hedefimiz kaliteli, dürüst, saygıyı üst seviyelere getirmektir.Bunlara uymayan kişiler uyarı/ceza/uzaklaştırma alıcaklardır.
Server'a bazen girdiğimde Emin'in ağır kelimeleri ve oyunculara dik konuşmaları tarafımcada görülmüştür. Kendi çevresindeki oyuncular bunları kaldırabilir fakat yeni gelen oyuncular tanımadığından istenmeyen sonuçlara kadar götürebilir.
Madde-8 : Adminler serverda kötü sözler edemezler.
2 gün adminlik cezası verilmiştir.
Valla şu son zamanlarda adminlere o kadar ağır sözler söyleniyorki daha geçen gün ana avrat sövdüler bana . Ben küfür eden kişiye ban attım . Ama Emin(Cootse) Tanıdığım kadarıyla çabuk sinirlenebilen birisi insanın kişiliğini asla değiştiremeyiz . Takdir senindir abi ama bir kere affetmekte fayda var Emin çok sevdiğim bir arkadaşımdır . Eminim Emini tanıyan herkez onu sever.Asla içinde kötü bir niyet yoktur .Ayrıca mic açtı diye Emini uyarmışlar ,sanırım emin "Bombayı at" demişti . Gereksiz bir mic değildi zaten ben gereksiz konuşmalar hariç mic'e izin veriyorum .Gerçekten Adminlerle gereksiz tartışmalarda bulunuyorlar . Son kez söyliyim 1 kere Affetmekte fayda var. Tabiikide son karar senindir .
Tyler Serverin özelligi ,, kalite " deyilmi ? yeni bir user gelse ve bu admin lanli konusurusa onlara karsi soguk olur , ve affet affet olmaz :)
Bence 1 admin sikayet alirsa biraz cik daha akillanir zaten Bir kac gün , bari ozaman anlar konusma tarzi cok aggresiv diye . Bence iyi bir karar