Yorum: #1
05-25-2013, 00:20
Yöneticiler ne zaman assasoult serverına girip ct de başlayıp elime famas alsam herkesin bi taraflari tutuşuyo sürekli ss at ss at derken adam akıllı 1 el oyun oynuyamıyorum en son ss mı taner abi ye atmıstım izledi ve onayladı.bugun yani şimdi saat 00.17 de sw ye aim wheld adlı kaç yaşında bir insansa artık sözde admin bu arada oyuna girdi ve oyunumu dagıttı ! takım arkadaşlarımı durduk yere slaplıyor her neyse en son attıgım bi bomba tam kafasına geldi ve öldü daha sonra oyundan cıktı ve ismini degiştirerek başka bi isimle geldi.Bana 7-8 kere ss at dedı.Admin olmadıgı için tınlamadım daha sonra admınlıgıne girince tekrar ss at demeye başladı ve iyicene sinir etmeye başladı 2 kere banladı 2 kerede modemı restleyip tekrar girdim ve ceza sebebımı sordugumda adam olmıyanları banlıyorum gibi hakaretler etti.En son ss at dedıgınde son 3 el gibi sürekli oyunumu boldu son el ss atmam gerekirken frapsı açmak için c.s yi aşagı ındırdım oyuna gırdıgımde benı spece attı.Spece atmışken nasıl ss çekebilirim diye sordum ve banladı.Buradan yöneticilere sesleniyorum her önüme gelen admıne ss atmak zorundamıyım madem zorndaysam ss çekmeyi bilen admınler istese yahut şu adminlikleri +18 yaş üstüne satsanız ? çoluk cocuk admin olmuş oynamayı bilmiyorlar her duvara her hs ye wal diyorlar yeter şu çoluk cocuktan çektigim bir Allahın kulu yardım etsin !