Yorum: #4
12-27-2013, 22:58
Vay be 2010'un yaz aylarında gelmiştim.Türkiye'de bulduğum tek Warcraft 3 serverı EylulForum'du.Girdim 1. oldum serverda kimsecikler yokken forumu öğrendim ve işte böyle tanıştık.Ardından 3 ay , 5 ay sürekli derece ile 1. olmaya gayret gösterdim ve oldum.Sonucunda serverda bir çok kişiye War3 Mod'unu öğrettim(incelikleriyle ve bilmiyenlere) ve dedim artık ben buraya aitim.Turnuvalar oldu şu oldu bu oldu çok güzel günler yaşadık Eque77 vb. takımlar vardı :) .Ardından IP'ler değişti oyuncu kaybı oldu %50 doluluktan (20-30 server varken) %10 doluluğa düştü (20 server varken yanlış hatırlıyor olabilirim bazı şeyleri :) ) Sonra tekrar ayağa kalktık ve Cüneyt Abi bana güvendi ve yardımcı olmamı istedi.Ardından serverlar tekrar dolmaya eski günlere dönmeye başladı.Taki geçen seneye kadar.Geçen sene CsTekno devredilince durumlar fena değildi.Hatta TS3 adresimiz bile varken bazı sorunlar ortaya çıktı.Şu oldu bu oldu herkes dağıldı.Kimisi server olmadığı için , kimisi istediğini alamadığı için ve benim gibiler de oldu CS'yi bırakanlar.Sonuçta dağıldık ama şuan bu forum varsa arada giren 3-5 kişi için var ve bu 3-5 kişi inşallah 3-5 kişi olarak devam etseler bile gerek gerçek , gerek sanal olarak görüşmeye devam edicekler.Artık gittiği yere kadar gidicez tünelin sonuna varana dek...
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)