Yorum: #1
06-10-2013, 15:29
Malzemeler :
1/2 kg kuşbaşı kuzu ciğer
200 gr kuşbaşı kesilmiş kuyruk yağı
Kimyon , tuz
Servis için : Lavaş ekmeği , soğan salatasi
Hazırlanışı
1. Ciğerleri kuyruk yağı parçaları ile değişimli olarak çöp şişlere dizin.
2 . 200C ısıtılmış ızgarada çevirerek pişirin.
3. Ciğerleri lavaş ekmeği üzerine çıkarıp soğan salatası ile birşikte sıcak servis yapın. (Mangalda pişirmek için demir şiş kullanın.)
1/2 kg kuşbaşı kuzu ciğer
200 gr kuşbaşı kesilmiş kuyruk yağı
Kimyon , tuz
Servis için : Lavaş ekmeği , soğan salatasi
Hazırlanışı
1. Ciğerleri kuyruk yağı parçaları ile değişimli olarak çöp şişlere dizin.
2 . 200C ısıtılmış ızgarada çevirerek pişirin.
3. Ciğerleri lavaş ekmeği üzerine çıkarıp soğan salatası ile birşikte sıcak servis yapın. (Mangalda pişirmek için demir şiş kullanın.)
Skype : asena-m97 Ekleyiniz :)