Yorum: #31
03-21-2010, 12:44
(03-20-2010, 20:59)EyLuL FIRTINASI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu büyütmeyiniz, herkes oylamaya katılsın Lütfen..
Oylamaya Katılmak İçin TIKLAYINIZ
Cüneyt Abi sen yapma ya...Bu lamere sende mi pro diyorsun? Türkçe ve İngilizle karışımı konuşan bu adamdan köylü bile olamaz ben size o kadar söyleyeyim...Bu adamın yaptığı sahtekarlık kimsede yok bütün adminleri kandırıp hala serverda oynuyor...Size soruyorum adam ban yiyeceğini biliyor ve bu yüzden kendi üzerine değilde kardeşinin üzerine adminlik alıyor...Ben 9 senedir counter oynadığıma rağmen bu kadar lamer,kişiliksiz ve yüzsüz bir adam görmedim...Bugün Westwood oynarken kutu arkasına saklanmıştım adam görmedi ancak kutu tarayıp hs aldı birşey demedim...Ct'lerin yukarıya merdivenlen çıktım büyük su deposu gibi birşey var onun oradan awp ile vuruyorum adam oradan kutu arkasındayken bile 82 canımı götürüp daha sonra hs aldı...Adamın counterı farklıymış falan bunların herşeyi yalan...Counter farklı neyi farklı Türkçe Dil Paketi ile Silah Paketi olan counter kendinden wall mı açıyor? Sw'de herkes diyor bu adama wall diye...Bende o kadar yılın tecrübesiyle konuşuyorum ki bu adam kesinlikle walldır...Sizde bu lamere inanıyorsanız Cüneyt Abi diyecek birşey bulamıyorum...
Festina^Lente # Headhunter
Festina^Lente Clanı Yeniden Açılmıştır...
İletişim: berkay_xgokce@hotmail.com
Berkay...