Yorum: #1
01-28-2011, 23:00
siz sürekli adminleri şikayet ediyorsunuz birazda ben sizi şikayet edeyim :D
1.sxesizlere sxe öneriyorum xp kaydolsun diye sen zaten xp veriyosun ne gerek var diyor
2.hadi xp vericem kardeşim kullancağın ırk seç diyoruz adam xp gelmedi diye yalan atıp diğer el tekrar xp istiyor
3.küfredip kaçıyosunuz diğer geldiğinizde ban atıyoruz boş yere banlıyor diyorsunuz
4.wall açıyosunuz besbelli aim kayıyor gene boş yere banlıyor diyorsunuz
5.hem no sxesiniz hem sxeleri wall diye şikayet ediyorsunuz
6.sürekli birisi admin map değiş bu bölümü sevmedim diyor oylayarak açtık siz seçtiniz diyince ben seçmedim ben başkasına verdim diyor :huh: demokrasi ne kardeşim :huh:
7.görev yapmıyosunuz slay atıyoruz beni çekemiyosun seni vurdum diye yapıyosun diyorsunuz
8.baseden orc bombası sallayıp slay yiyince rush atmayın diyorsunuz
9.sürekli alaylı ve adminliğini alırım mike havası var
10.no sxeleri at diyorsunuz
11.no sxe birisi 2 hs atınca admin banla admin banla izliyoruz işte heyecan yapma :S
12.a dediğimize b diyip polemik yaratıyorsunuz
1.sxesizlere sxe öneriyorum xp kaydolsun diye sen zaten xp veriyosun ne gerek var diyor
2.hadi xp vericem kardeşim kullancağın ırk seç diyoruz adam xp gelmedi diye yalan atıp diğer el tekrar xp istiyor
3.küfredip kaçıyosunuz diğer geldiğinizde ban atıyoruz boş yere banlıyor diyorsunuz
4.wall açıyosunuz besbelli aim kayıyor gene boş yere banlıyor diyorsunuz
5.hem no sxesiniz hem sxeleri wall diye şikayet ediyorsunuz
6.sürekli birisi admin map değiş bu bölümü sevmedim diyor oylayarak açtık siz seçtiniz diyince ben seçmedim ben başkasına verdim diyor :huh: demokrasi ne kardeşim :huh:
7.görev yapmıyosunuz slay atıyoruz beni çekemiyosun seni vurdum diye yapıyosun diyorsunuz
8.baseden orc bombası sallayıp slay yiyince rush atmayın diyorsunuz
9.sürekli alaylı ve adminliğini alırım mike havası var
10.no sxeleri at diyorsunuz
11.no sxe birisi 2 hs atınca admin banla admin banla izliyoruz işte heyecan yapma :S
12.a dediğimize b diyip polemik yaratıyorsunuz