Yorum: #61
02-13-2013, 18:04
(02-11-2013, 13:08)Att@ck Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim küfürlere bi kaç kez uyarı yapıldı am dinleyen yok macı sonlandırsaydık olay çığrından çıkmıycakmıydı sonuçta karşılıklı olayları daha çok uzatcaktık tüm olaylar burda daha çok büyüycekti bu durumda bile diğer rakip clan turnuvadan çekildiğini duyurdu
Sayın arkadasım Kufur alt talk acık oldugu için meydana geliyor yoksa her iki takımda kufur etsede bir birine göremezdi bu öncelikle hakemin hatası kimse buna kusur aramasın. Hİçbir maçta alt talk acılmaz isterse iki kardeş olsun bunu mazereti olmaz. Derdim size yüklenmek degil yada yoneniticilere de degil sadece en azından eger bir hata ve olay nedeni aranıyorsa size sıralayalım
1. Alt talk ın acık diger uyelerle muhattap olması ( samimi arkadas bile olsa mac esnasında ikigurubun birbiriyle yazışması dogru degil)
2. Alt talk acık kufurlesmeler basladıgında alt talk kapatılıp her iki takımada uyarı verilmeliydi.
Tekrar soyluyorum amacım size yada yönetime yüklenmek degil yapılan hata alt talk acılması ve kapatılmaması gelişmesi kufurlerin oluşması sonuc clanın bir tanesinin ayrılması.
Kurallar baştan yazılmalıydı buda yonetim hatası
Evet eleştirmek hatalar bulmak basit ama ben burdayım yardımcı olabilirm istediginizaman istediginiz yerde istediginiz sekilde. Tabi ihtiyac olursa bunar benim sahsi görüşlerim