Yorum: #1

03-30-2013, 16:06 

Public serverde top15 ilk 3 kişiye adminlik veriliyordu her ay başı bu ay 3. oldum ama ben adminliği pro serverde değilde war3e yazdırmak istiyorum acaba mümkün mü?

| 
					ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@
				 | 
| Yorum: #103-30-2013, 16:06 
		Public serverde top15 ilk 3 kişiye adminlik veriliyordu her ay başı bu ay 3. oldum ama ben adminliği pro serverde değilde war3e yazdırmak istiyorum acaba mümkün mü?
	 Yorum: #203-30-2013, 20:02 
		Olması mümkün değil gibime geliyor . Bilemem ama .:blush:
	 Yorum: #303-30-2013, 20:04 
		Oradada 1.yim :(
	 Yorum: #403-30-2013, 23:01 
		He sen Skillz sin :) Cüneyt abi ile konuş istersen veya Top15 1-2-3 ol zaten büyük ihtimal olacaksın gibi gözüküyor .
	 | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ konusu | |
|  Etiketler | ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ indir, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ oyunu, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ download, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ crack, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ full indir, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ torrent, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ oyunu, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ oyunu ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ kimdir, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ izle, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ Apk indir, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ resimli anlatım, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ nasıl kurulur, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ programı, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ hatası, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ ne demek, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ hilesi, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ videosu, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ online izle, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ Bedava indir, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ Yükle, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ hakkında, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ nedir, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ Free indir, ESOGH | Skillz > YETKİLİLER BAKSIN@ | 
|  Direk Link | |
|  HTML Link | |
|  BBCode Link | |
|  Sosyal Paylaş | |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| ESOGH Pro/Puplic Hatalar buraya! | `ExceLans. ~ | 21 | 13,783 | 03-08-2013, 02:09 Son Yorum: Att@ck | |
| EylulSunucu => Wiki Herkes Baksın | heronur | 3 | 3,465 | 01-09-2010, 10:07 Son Yorum: özgürerkol. | |
| Sponsor Reklam  | ||||