Yorum: #3
01-13-2010, 19:54
(01-13-2010, 18:56)qabRieL# Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "X guard hileci nickine düşmüş 3 adet playerın sw de 2 tane admin olmasına ragmen map sonuna kadar oynadıgını gördüm..."
Bu dediğiniz kişi <0 1> K!ng. Adam bana çektiği record'u gönderdi, temiz bir şey yok.
"Sw ayarları ile oynaya oynaya da paneli alt üst eden adminler var. Yakın zamanda nasıl karışmıştı bilen bilir..."
Server ayarı demeyelim de plugin diyelim. Şahsen ben ve Cüneyt Abi paneli fazla kullanmıyoruz.
"Server yavaşlığı ve lag şikayetlerinin sebebide genelde saldırılar oldugundan onlarla ilgili birşey demiyorum... Asıl konu adminler..."
Lag ve Server sorunları ise Makine'lerden dolayı oluyor.
Ayrıca, "Birde admin sayısı arttığından ve tanımadıgımız bir çok kişi adminlik aldıgından sw de her kafadan ses çıkmaya başladı..." bunu katılıyorum. Bazıları torpilli, adam oyuna giriyor sw'yi resetliyor :S
Burda yazılanlar senle alakalı degil M.Ali genellklede sen yokken olan şeyler sen bu sw deki en iyi adminsin bence
X guard hileci den kastım o deil 3 farklı x guard hileci nickli oyuncu vardı oyunda onu kastettim
Panel karışmasıda sen bi ara clanı falan bıraktıgında olmus birseydi onu da örnek olarak verdim. Ayarlarla sürekli oynanmasını kastedmiştim.
Dogru saldırılardan daha cok baglantı ve makine sorunu var lagla alakalı...
Dedigim gibi sen burdaki en iyi adminsin oyunda farkettiysen adminlerle pek konusmam ama senin adminliginden memnun oldugum için senle muhatap oluyorum cogu zaman. Bir de o yukarda bahsettiğin arkadaş bence temiz değil gözümün önünde defalarca o da x guard a düştü ve sw oto ban attı o yüzden ben temiz olduguna inanmıyorum... bu yazıyı okusun adminim diye gezenler tek derdim bu ;)