Yorum: #8
01-11-2011, 13:22
(01-10-2011, 13:41)TyLeR DurdeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-10-2011, 00:40)Pa[TR]oN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cüneyt yeminle hile actıysam serefsizim top15 e bak hile olsa olm cok az olurdu hatta sw başka isimle gel izle beni wallahi yeminle yok hile kanıtınız war mı beyler
Hile kanıtınız yok.Kimse bu duruma birşey yapamaz :)
ewet elımızde belge gıbı kanıtımız yok ne kanıtı ıstıyosun sen ya bunca ınsan yalanmı solıcek gunde kaç tane admın gırıo soruyorum sana burakowıc nickını tam bılmıyorum o akşamaları biraz gırıp cıkıo onun harıcı hangı admın ben sureklı gırıyorum derse yalan soler. bu servere en fazla gıren ınsan benım gunduzde gırıyorum akşamlarıda bana encok hıle kım yapıo dersen tabıkı c.c.a clanı derım ama ben speddy yede daha once hıç hıle yapıosun dedımmı demedım, ama admın olduktan sonra yapıo arkadaşım yapıo bunu oyuna sureklı takılan herkezde bılıo sız daha ne kanıtından bahsedıosunuz ya asault ta oynarken o ct dı bede t o kişi t lerın basesınde tam bana 5 tanea bomba attı bunu ben kendım yaşadım wee dust 2 de oynarken ıkımızde t dık bende yanındayken 2 tane c4 kurdu gözümün önunde ben bunları kafamdan sallamıorum oda bilio bunları yaptıgını ınkar da edemez.ben 23 yaşında ınsanım bı oyun yuzunden yalanmı solıcem burda... eger siz bunları hıce sayıyosanız bende bı daha bu serwe a asla gırmem.........