Yorum: #5
02-14-2011, 23:37
Serverda şifre alınmıyor, farkındaysan başka birileri benim nickimle girmeye çalışmış ve seviyemiz düşmedi o kadar küfür edelim etsemde söylerim istersem ban yiyim sorun değil, Ayrıca ben öyle bahsettiğin bi nick görmedim kendim serverda oynamama rağmen fakat ben sXe açıyorum sürekli. İzlediğini hiç görmedim hangi ara izliyorsan artık servera giriyorum team seçmeden ban atıyorsun. İzlemediğin için, hs yiyorsun hemen ban atıyorsun, ondan söylüyorum hs yiyince ban atıyor diye (izle biraz.) Tabiki kimsenin lafına bakmassınız herkes bir şey yazıyor onlaramı inanıcaksn adam xp istiyor dur seçemedim diyor başka ırkada xp alıyor böyle insanlar var serverda. Benim demek istediğim inş. nickler şifre alabilir, servera sXe gelir herkes playerlığını gösterir seviyesiz insanların çoğu giremez vede para veren herkese adminlik verilmez umarım. Düzen olsa serverda böyle gereksiz yere konu açmazdım ama 1 kez yaptığın bir olay değil bu senin ben konu açtım diye adminliğini almazlar bence ama alsalarda umrumda değil çünkü sana oyundan birşey yazamıyorum gördüğün an banlıyorsun.