Yorum: #4
06-17-2011, 16:31
Ben Seni banladıktan sonra demo çekmen işe yaramaz Güzel Kardeşim. Hem Madem O Kadar Profsun Bu Swlere Gelmenede Gerek Duymuyorum. Onur arkadaşımızın Dediği Gibi Ben sebepsiz yere ban atmam. Seni 10 La katlayacak adamları gördüm ben yinede banlamadım sakin sakin oynadılar ve gittiler. Bu Yüzden hiç boşuna demo yayınlama. Demoyla olacak iş değil bunlar. Hakkın varsa hakkını aramaya devam et. Seni Banlama sebebime gelince. Ben anlatayım kararı versinler. İnferno mapında balkonu Gören bölgede bu arkadaşımız var. Ve Ön tarafa yani balkonun o taraflara bakıyor. Çatışma var ve ses kasılabilecek bir ortam değil İmkansız. Hadi ses kasıyorsada zaten orda çatışmakta sesimi duyupta bana dönemez. Her neyse sağ arkasından çıktım döndü vurdu birşey demedim. Sonra sol arkasında doğdum. Geldi dödü tekrar vurdu. Sizce çatışan birisi o gürültüde ses kasabilirmi. Hadi ses kastı Çatıştığı kişiyi bırakıp yanındakine sıkar mı ? 2 defa üst üste. yorum sizin. 7-8 defa duvar attı bu da cabasını. Tabi bunları saymıyorum geçerken görmüştür. sesimi duymuştur filan filan bunları geçiyorum.