Yorum: #3
10-09-2011, 13:46
(Son Düzenleme: 10-09-2011, 14:17, Düzenleyen: proF.Ua_FaKe.)
Benim uzmanlık alanım Humman degil.Zaten dün aklıma gelenleri yazdım.Dahada geliştirmeyi düşünüyorum e sizde katkı saglarsınız deneyimlerinizlede :)
Hummanda ortalık yatıstı diyelim bombayı aldın.Biliyorsun ısınlanınca ekranın beyaz olur ve etrafa beyaz seyler sacarsın ki buda dusmanı direk oraya yonlendirir.
Elf skili seni yönlendirmez haksız mıyım ? Adamı çevrelemesi içinde 2sn felan lazım zaten.Skilin atılmasıda 3 sn felan.Ama orcda yıldırım senden düşmana gittigin için daha kolay bulursun aksi taktirde elfde gözünden kacabiliyor bazen :) (Yasadım :D)
Ama sagol fikrin içinde :)
DÜZENLEMELER YAPILMISTIR.
Hummanda ortalık yatıstı diyelim bombayı aldın.Biliyorsun ısınlanınca ekranın beyaz olur ve etrafa beyaz seyler sacarsın ki buda dusmanı direk oraya yonlendirir.
Elf skili seni yönlendirmez haksız mıyım ? Adamı çevrelemesi içinde 2sn felan lazım zaten.Skilin atılmasıda 3 sn felan.Ama orcda yıldırım senden düşmana gittigin için daha kolay bulursun aksi taktirde elfde gözünden kacabiliyor bazen :) (Yasadım :D)
Ama sagol fikrin içinde :)
DÜZENLEMELER YAPILMISTIR.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)