Yorum: #2
09-16-2012, 12:28
İnleme sesleri cesetlerdeki biyolojik değişiklikler sonucunda oluşuyor diye hatırlıyorum.Yada diğer türlü en mantıklı açıklaması yer altındaki zenginliklerin veya maddelerin çarpışması,sıkışması vb. olaylar ile kayaların içinde oluşan uğultu sesi ile de olabilir (eğer doğru hatırlıyorsam :D).
Şu tabutların devrilmeside yerin altında oluşan bir hareketlilikte olabilir bana göre.Çünkü mezarlıklar genelde şehrin dışında yada dışına doğru olur.En azından çok dip dibe değildir mezarlıklarla yerleşim alanları.Hele ki anladığım kadarıyla bir toplu mezar bazı hareketlenmelerle hepsi devrilebilir.Ama yinede benim ki bir teori hala bu dünyada açıklıyamadığımız olaylar var yinede ;)
Şu tabutların devrilmeside yerin altında oluşan bir hareketlilikte olabilir bana göre.Çünkü mezarlıklar genelde şehrin dışında yada dışına doğru olur.En azından çok dip dibe değildir mezarlıklarla yerleşim alanları.Hele ki anladığım kadarıyla bir toplu mezar bazı hareketlenmelerle hepsi devrilebilir.Ama yinede benim ki bir teori hala bu dünyada açıklıyamadığımız olaylar var yinede ;)
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)