Yorum: #9
10-13-2012, 18:05
Emre sana şu yönde katılıyorum , Avrupa serverlarında 3 yılımı harcadım.Gerek war3 gerek gg gerek başka bir mod.Ama bizim milletimiz gibi bir hack kullanan bir kitle ile karşılaşmadım.Heleki oyunlarında bile bir seviye var.Küfür oranları bile biz 100 kez ediyorsak onlar 1 kez ediyor.
Şu konudada hakkın var neden Türkiye den bir dünya sıralamasına giren bir isim çıkmıyor.Hiç baktınız mı neden cs de ün yapmış kişiler hep yabancılar.Bizden bi HWA var ben hala onların nasıl bu ülkeden sıyrıldıklarını merak ediyorum ama bir ESC-SK-NA'Vİ gibi bir takım olamadılar ne yazık ki.Belki şuan bile içimizden birisi dünya 1. si olacak kapasitede ama kullanamıyor.
Size şunuda söyleyip gidip ss yi izliyim.Benim neden bu kadar rahat ve isteksiz oynadığımı merak ediyorsanız hepsinin cevabı yukarıda bulunuyor...
Şu konudada hakkın var neden Türkiye den bir dünya sıralamasına giren bir isim çıkmıyor.Hiç baktınız mı neden cs de ün yapmış kişiler hep yabancılar.Bizden bi HWA var ben hala onların nasıl bu ülkeden sıyrıldıklarını merak ediyorum ama bir ESC-SK-NA'Vİ gibi bir takım olamadılar ne yazık ki.Belki şuan bile içimizden birisi dünya 1. si olacak kapasitede ama kullanamıyor.
Size şunuda söyleyip gidip ss yi izliyim.Benim neden bu kadar rahat ve isteksiz oynadığımı merak ediyorsanız hepsinin cevabı yukarıda bulunuyor...
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)