Yorum: #8
11-07-2012, 23:53
(Son Düzenleme: 11-07-2012, 23:53, Düzenleyen: proF.Ua_FaKe.)
Ah biz Türkler bir mütevazı olmayı öğrenebilsek çok iyi olacakta.Tamam gerçekler acıdır kadromuz kötü , taktiksel anlamda kötüyüz , oynamayı bilmiyoruzda bu böyle mi olmalı yani.Yüzümüze bir tokat atar gibi sürekli "endless ve vguis dışında 1. çıkmaz" lafları duyuyorum.
Nazım en başta sen takımına inanmıyorsan zaten o takımdan bir şey olmaz.Bazen bulutlara ulaşmak için bile hedefiniz yıldızlar olmalı.Bursaspor geldi kimsenin beklemediği bir yıl 1. liği aldı neden yapılmayasın ki böyle şeyler.Açıkcası her takım olabilir ben kendimden için S 1. olamaz diyorum çünkü bireyselliğim yüzünden bunuda açık ve net söylüyorum.Kaybedersek bir maçı benim bireyselliğim yüzünden olucaktır muhtemelen.
Takım oyununu en iyi yapan takım 1. olucaktır elbette bunuda zaman içinde en iyi kimin yapacağını görücez daha turnuvalar başlamadan bir şey söylemek doğru değil bence.
Nazım en başta sen takımına inanmıyorsan zaten o takımdan bir şey olmaz.Bazen bulutlara ulaşmak için bile hedefiniz yıldızlar olmalı.Bursaspor geldi kimsenin beklemediği bir yıl 1. liği aldı neden yapılmayasın ki böyle şeyler.Açıkcası her takım olabilir ben kendimden için S 1. olamaz diyorum çünkü bireyselliğim yüzünden bunuda açık ve net söylüyorum.Kaybedersek bir maçı benim bireyselliğim yüzünden olucaktır muhtemelen.
Takım oyununu en iyi yapan takım 1. olucaktır elbette bunuda zaman içinde en iyi kimin yapacağını görücez daha turnuvalar başlamadan bir şey söylemek doğru değil bence.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)