Arkadaşlar son zamanlarda Admin lere yönelik şikayetler artmaya başladı.Kimisi banladığı için , kimisi görevini tam yapmadığı için vb. nedenlerden dolayı şikayetler var.Bu nedenle bende bir şikayet konusu başlığı açmaya karar verdim bu konuda ;
Şikayet Edilen Admin : proF.Ua_FaKe
Şikayet Eden Player : Player
Şikayet Sebebi : Wall Açtı / Banladı / Küfür Etti vb.
Şikayet Edilen Olayın Anlatımı : Ben oynuyordum birden spec geçmeden beni direk banladı.
Şikayet Edilen Olayın Zamanı : 09.11.2012 - 23:32
Kullandığım Programlar ;
SXE : Evet
Steam : Evet
Şikayet Olayı İle İlgili Demo/Screen Shot ;
...
...
Evet şikayeti olan buyursun gelsin bizde bu yanlışlarımızı görüp düzeltmeye çalışalım.
Not : Gereksiz tartışmaya girmeyin sadece şikayeti olan şikayetini yazsın şikayet edilen adminde savunmasını yapsın ve olaya tanık olan kişilerde varsa onlarda her kez gibi 1 er mesajla olayı anlatsınlar ki gereksiz tartışma ve mesaj uzaması olmasın.Onun dışında kimse bir şikayet konusunda yorum yapmasın yetkili kişilerce değerlendirilicektir.
Hepinize iyi oyunlar , olabilecek en az şikayet mesajı paylaşılması dileği ile ...
Şikayet Edilen Admin : proF.Ua_FaKe
Şikayet Eden Player : Player
Şikayet Sebebi : Wall Açtı / Banladı / Küfür Etti vb.
Şikayet Edilen Olayın Anlatımı : Ben oynuyordum birden spec geçmeden beni direk banladı.
Şikayet Edilen Olayın Zamanı : 09.11.2012 - 23:32
Kullandığım Programlar ;
SXE : Evet
Steam : Evet
Şikayet Olayı İle İlgili Demo/Screen Shot ;
...
...
Evet şikayeti olan buyursun gelsin bizde bu yanlışlarımızı görüp düzeltmeye çalışalım.
Not : Gereksiz tartışmaya girmeyin sadece şikayeti olan şikayetini yazsın şikayet edilen adminde savunmasını yapsın ve olaya tanık olan kişilerde varsa onlarda her kez gibi 1 er mesajla olayı anlatsınlar ki gereksiz tartışma ve mesaj uzaması olmasın.Onun dışında kimse bir şikayet konusunda yorum yapmasın yetkili kişilerce değerlendirilicektir.
Hepinize iyi oyunlar , olabilecek en az şikayet mesajı paylaşılması dileği ile ...
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)