Yorum: #8
02-07-2013, 17:31
Her şeyin yaşa dayandırılmasına sinir oluyorum.10. yıldır CS nin içerisindeyim yaştan kastetmeni şuna dayandırıyorum.Sizin için yeni nesil benim içinse benim neslim kötü demeyelimde bir birine saygısı olmayan bir nesil.Ama her kez öyle değil.5 yaşındaki çocuktan zekice laflarda duyarsın 30 yaşındaki adamdan küfürde.Bu bakış açısı , düşünce ve beyni ile alakalıdır.Ergenlik aslında böyle davranışlara teşvik etmiyor buna teşvik eden çevre ve arkadaşlardır.Sizde aradan göz ardı edin bana kalırsa bir kez reflex olarak "has" dedi diye ban atmayın.Uyarın ve bir süre sonra gerçekten azaldığını göreceksiniz.Tabiki husursuzluk çıkaranlar ayrı onları istisnasız banlayın.
Map konusuna gelince ben yeri geldim zorla değişik maplar açtım ama gerçekten bizim serverda öyle değişik maplar açınca oyuncu kaybı yaşanıyor siz şimdilik klasik maplerde kalın hele bi ortam oluşsun oyuncu sayısı +15/32 gibi bir seviyede olsun.Panelden bir map sırası yapın ve zorunluluk dışında o sırada gidin.
Map konusuna gelince ben yeri geldim zorla değişik maplar açtım ama gerçekten bizim serverda öyle değişik maplar açınca oyuncu kaybı yaşanıyor siz şimdilik klasik maplerde kalın hele bi ortam oluşsun oyuncu sayısı +15/32 gibi bir seviyede olsun.Panelden bir map sırası yapın ve zorunluluk dışında o sırada gidin.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)