Yorum: #47
02-11-2013, 03:10
Sizi tanımıyorum etmiyorum klanca bir başarınız var ama önce karakter anlamında bir başarı yakalasaydınız.Forumda gözlemledim (söz meclisten dışarı) birilerini ezmeyi yada ne biliyim böyle kendinizi övmeyi sever gibi bir haliniz var.Büyüğüz , proyuz bla bla bla... neyse büyüklüğün yaşla bir alakası yoktur büyüklük zamanın ve yaşananların düşünce yoluyla yoğurulmasına denir ama sizin tek düşündüğüz şey bu güne kadar kendin ve nasıl birini küçümserim düşüncesidir ne yazık ki.Terbiyesizliği yapanı aşağıdan alma yada göz yumma tabi bunlar çocukca şeylerdir tabi.Peki sana soruyorum o Ramazan Abi'me lafı atan süperzekaya sahip insan.Bir insan hakemlik yapmadan nasıl tecrübe kazanır ?
Biz (alışkanlık olmuş) bu turnuvada önce saygıyı sonra eğlenceyi ve en sonada dostça bir rekabeti diledik.Ama görünen o ki sadece bunu dileyebilmişiz.Sadece size acımakla yetiniyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
Biz (alışkanlık olmuş) bu turnuvada önce saygıyı sonra eğlenceyi ve en sonada dostça bir rekabeti diledik.Ama görünen o ki sadece bunu dileyebilmişiz.Sadece size acımakla yetiniyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)