Yorum: #48
02-11-2013, 11:50
(02-11-2013, 03:10)proF.Ua_FaKe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizi tanımıyorum etmiyorum klanca bir başarınız var ama önce karakter anlamında bir başarı yakalasaydınız.Forumda gözlemledim (söz meclisten dışarı) birilerini ezmeyi yada ne biliyim böyle kendinizi övmeyi sever gibi bir haliniz var.Büyüğüz , proyuz bla bla bla... neyse büyüklüğün yaşla bir alakası yoktur büyüklük zamanın ve yaşananların düşünce yoluyla yoğurulmasına denir ama sizin tek düşündüğüz şey bu güne kadar kendin ve nasıl birini küçümserim düşüncesidir ne yazık ki.Terbiyesizliği yapanı aşağıdan alma yada göz yumma tabi bunlar çocukca şeylerdir tabi.Peki sana soruyorum o Ramazan Abi'me lafı atan süperzekaya sahip insan.Bir insan hakemlik yapmadan nasıl tecrübe kazanır ?
Biz (alışkanlık olmuş) bu turnuvada önce saygıyı sonra eğlenceyi ve en sonada dostça bir rekabeti diledik.Ama görünen o ki sadece bunu dileyebilmişiz.Sadece size acımakla yetiniyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
Bizi tanıyan tanıyor merak etme ayrıca terbiyesizliğe göz yummak yada görmemezlikden gelmek dediğin gibi olabilir ama maçın demosunu izle sonra konuş derim sana izledinmide konuşuyorsun burda ? Ortada hakaret var,küfür var , ana bacı kaymak var senin annene babana yada değer verdiğin kişilere yapılan bu sözleri(KÜFÜRLERİ) görmemezlikden gelebilecek misin ? En basitinden örnek vereyim bu public servera girince KÜFÜR,ARGO ban sebebidir yazar ve bu yazı sürekli geçer bu örnek sana yetmiştir umarım.
Gelelim şimdi Ramazan Abine gelen lafa SENİN DEDİĞİNE KARSILIK YAZACAK ÇOK ŞEY VARDA SENİN SEVİYENE İNEMİCEM ŞUAN İÇİN
-Bi insan turnuva katılmadan hakemlik tecrübesi var mı yok mu diye sorarlar evet RAMAZAN ABİN tecrübesi olmamış olabilir en azından bilgi edinseydi maçın HAKEMLİKLE ilgili kurallarını okusaydı veya ne bileyim TÜRKİYE genelinde binlerce maç server var PUBLİC takılmayıp biraz maç atsaydı maçı nasıl yönettiklerini görseydi.
Hani derler ya Gerçekler Acıdır Acıtır Diye her kim olursa olsun ben burda onun kişiliğine karakterine rendiçe edici laflar kullanmadım benim bahsetmek istediğim kuralların çiğnendiği,belli bi düzenin olmadığı vs vs. şeyler bunları ilk ben dillendirdim diye herkesin gözünde ben kötü oldum ama bunu ben dillendirmesem İLLA Kİ BÖYLE ŞEYLERİ BİRİLERİ DİLLENDİRCEKTİ.
Karşılıklı sevgiden,saygıdan bahsetmişiniz siz bize saygı gösterdinizde biz mi size saygı göstermedik.Sizin saygınız anca zaten ana bacı kaymakdan küfür etmekden argo kelime kullanmakdan başka bişey olamaz zaten.
Evet bizde eğlenip zevk almak için girdik bu turnuva ama edilen küfürler yapılan hakaretlerden yüzünden EĞLENMEK için girdiğimiz MAÇDAN SİNİR STRES YAPIP ÇIKIYORUZ sayenizde..!