Yorum: #5
03-22-2013, 10:01
(03-21-2013, 23:00)Att@ck Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne kadar şey bildiğimi bi ara anlatıyım sana.Sende öğrenirsin ;) sunucu benim için önemli olmasa server sw shplere cvp yazmam + sorunları çözmem VPS de ne yaptığımı bilsen.(03-21-2013, 21:32)admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi ss alınmadan banlamalar için oyuncular ssiz şikayet yapıyorlar şunu okuyun:Hangi adminin kimin banladığını bize kanıt şeklinde gösterilince müdale edilir onun dışında edilmez ;)
Bunun için SS gerekli onun için bu konuyu açmıştım.Şimdi onur sana soruyorum ben ne biliyim kimin kime küfür ve ban attığını SS gerekli konsolu açıp ss almak çok zor değil.Oyuncu SS almada ise:Hem ben her olayda ss almıyorum izliyip şüphelendiklerimden alıyorum eğer bana diyorsan ve her olayda SS alan ve banlayan kişiler varsa şikayetini yap SS ile mudale yapalım. :huh:
Hem ben hasana dedimki o ss almayarak wall diyen kişilere SS alın o diyen adminlerden konsoldan öyle bize şikayetinizi yapın dedim eğer bir yalnış anlaşılma varsa!!
İyi oyunlar
EF,
bak emre kalbini kırmak istemiyorum bu ss konusu sonuçlanmalı kimin ban attığını karşı tarafın ispatlaması gerekiyor bu ss işe yaramadığını ben sana hack aim göndereyim aç oyunda ss ni çekeyim ss de normal gözükmüyorsa ben bişi bilmiyorum bunu bizzat test ettim ve uyguladım bu günlerde müsait değilim sadece cs4 ss konusu değil önce sunucu önemli olan o gerçi ne kadar şey biliyorsan
(03-21-2013, 22:26)proF.Ua_FaKe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni ya yanlış anlamadın , ya tam okumadın , ya da işine gelmedi bilmiyorum (yanlış anlama).Benim yakındığım olay olaylara kayıtsız kalmanız.Gerekli bir çok şikayetimide dile getirdim getirmedim değil.Ama adam SS siz banlıyorlar diyor olay saatini verse kimin banladığı consolda gözükmez ama sen LOG dan bakabilirsin.SS istemek tamam ama kestirip atmakta yanlış Nurullah , Cüneyt Abi , İlyas .... istediğine sorabilirsin eskiden SS bile alınmıyordu her şey anlatılanlar doğrultusunda oluyordu ama anlatıpta kestirip atmak bence doğru değil ben bunu söylemeye çalışıyordum.Daha öncede söyledim dedektifler/polisler... bile çoğu zaman dinledikleri ile olayı çözerler her şey kanıt değil.Bir şey mi yazıldı LOG , VPS den olan LOG . Bakmak bu kadar zor olmamalı sanki.Neyse sizin diyecektim ama senin bileceğin iş diyorum ve bırakıyorum.
Her gün cs4e giremiyorum . + pce bakmak zor oluyor arada foruma girebiliyorm
sınavlr çok.
http://www.eylulforum.com