Yorum: #6
03-22-2013, 10:54
(03-22-2013, 10:01)admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne kadar şey bildiğimi bi ara anlatıyım sana.Sende öğrenirsin ;) sunucu benim için önemli olmasa server sw shplere cvp yazmam + sorunları çözmem VPS de ne yaptığımı bilsen.(03-21-2013, 23:00)Att@ck Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote='admin' pid='28323' dateline='1363890730']
Şimdi ss alınmadan banlamalar için oyuncular ssiz şikayet yapıyorlar şunu okuyun:Hangi adminin kimin banladığını bize kanıt şeklinde gösterilince müdale edilir onun dışında edilmez ;)
Bunun için SS gerekli onun için bu konuyu açmıştım.Şimdi onur sana soruyorum ben ne biliyim kimin kime küfür ve ban attığını SS gerekli konsolu açıp ss almak çok zor değil.Oyuncu SS almada ise:Hem ben her olayda ss almıyorum izliyip şüphelendiklerimden alıyorum eğer bana diyorsan ve her olayda SS alan ve banlayan kişiler varsa şikayetini yap SS ile mudale yapalım. :huh:
Hem ben hasana dedimki o ss almayarak wall diyen kişilere SS alın o diyen adminlerden konsoldan öyle bize şikayetinizi yapın dedim eğer bir yalnış anlaşılma varsa!!
İyi oyunlar
EF,
bak emre kalbini kırmak istemiyorum bu ss konusu sonuçlanmalı kimin ban attığını karşı tarafın ispatlaması gerekiyor bu ss işe yaramadığını ben sana hack aim göndereyim aç oyunda ss ni çekeyim ss de normal gözükmüyorsa ben bişi bilmiyorum bunu bizzat test ettim ve uyguladım bu günlerde müsait değilim sadece cs4 ss konusu değil önce sunucu önemli olan o gerçi ne kadar şey biliyorsan
yavrum anlaşıldı sana laf anlatmak mesele ne kadar bilgili olduğun lafları anlamandan belli ben sana vsp ayarları veya teknik destek katsım değildi demekki senin sunucu hakkında bilmediğin o kadar şey varki senin bildiğin vsp ayarlar veya deknik destek sunucu hakıkındakı sorunlar yanında çok küçük kalır zaten anlamıyorsun yavrum ne demek istediğimi sana burda laf anlatmak yerine ben deveye hendek atlatmayı tercih ederim:blush: şunuda bil demekki sunucu hakkında bişi bilmiyorsun bi ara öğrenirsin sırası gelince