Yorum: #9
03-28-2013, 17:56
(03-28-2013, 16:14)mtx0x Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yıl olmuş 2013 ve bu sunucu köklü bi sunucu csteknoyla beraber playerler bu iplerde 2007 den bu yana varlar yani diyecegim verme arkadaş bilmiyorsa adminligi yapamıyorsa verme ve gerçekten proffessional admin sayısıda bir hayli fazla
veya swde sxe açın player sıkıntısı olucak biraz ama..
Evet o kadar fazla ki PRO ADMİN bu yüzden o kadar fazla kişinin kaç yıldır Türkiye de hakkı yeniyor ve yine evet ki sxe açınca player sıkıntısı olucak çünkü hacklerin %90 ı çalışmıyacak ve yine evet yine evet SXE nin devri kapandı artık.
10 yıldır CS oynuyorum bana şimdi gelipte "bilmiyorsa verme" deyipte zamanı geldiğinde senin tabirinle "proffessional admin" ler oyunu bıraktığında ne yapacaksın çok merak ediyorum.Anlamadığın şey afedersin ama içimde kaldı ve bunu doğruyu söylemeyi kendime prensip edindiğim için söylüyorum ama "İşi bilmiyene yetki vermeyin" anlayışı "APTALCA ve CAHİLCE" bir bakış açısıdır (aptalın kelime anlamını okuyupta gelin anlatmak zorunda kalmayım).
Şu lafıma da dikkat etmemişsin "usta adminler ağaçtan düşmüyor" çünkü hala işi bilmiyene vermeyin diyorsunda yukarıda belirttiğim bu bakış açısı ile İNSANOĞLU hayata baksaydı şuan hala mağaralarda yaşıyorduk , şuan kullandığın bilgisayarın-oyunun yoktu ve siz hala HATA nın doğal bir unsur olduğunu ve ALLAH ın bizi bilerek böyle yarattığını unutacak kadar ... (her kez kendine göre yorumlasın)
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)