Yorum: #7
06-30-2013, 03:40
Şimdi şu da var fikirlerim ne kadar önemli bilemiyorum ama THC (Emre) yi aramıza ben kattım şuan bana küs ama olsun şöyle bir durumda yok değil , adminlere küfredilmiş , hakaret edilmiş olsada şimdi şurada gerçekçi konuşayım dünya kadar adam serverda anasından girip bacısından çıkarken yaklaşık 1 yıldır burada olan ve hile olmadığının teminatını verebileceğim ve CS 1.6 hakkında benim buralara kadar gelebilmemi sağlayan bu kişiyi banlamanızı etik bulmuyor değilim.Tamam benim için değerli biri olabilir ama dediğim gibi 1 yıldır aramızda ve 1 yıldırda bu tür banlanmalarla uğraşıyor olması , bence sabır denen bir şey kalmamıştır.Saygısızlık affedilemez olabilir ama server da o kadar kişi bir birine karşı söverken benim kefil olacağım bir insan bunu yaptığında cezalandırılıyorsa , hop durun bakıyım burada bi adaletsizlik var.Küfürlerden etkilenmem , etmem ama cevabını veririm , belki öyle bir durum oldu.İnsanız sonuçta 1 yıldır aramızda olupta sürekli banlanan birisine böyle kışkırtıcı hitaplı adminler banladıktan sonra haklı/haksız hiç önemli değil küfür eden her kezi banlayın o zaman hitap şekline bu kadar değer veriyorsanız.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)