Yorum: #12
06-30-2013, 20:11
son olarak bende( THC ) ekleme yapayı istedim biraz :)))
o portala tamamen imkansızları yazdım ya hani sinirliyken, güle güle yazmıştım ban yiyince baya güldüm :d:f:D
bir tek gereksiz adminler olayının ucu size dokunmuş olmuş o kadarda olsun :D
tetiğe karpuz koymak? biraz uğraşıldımı tetiğe girebilecek boyutlarda karpuz yapılırsa mutheşeemm
kevaşeyi üstünüze alınmak? daha çok kadınlar güze kadınlarr diyelim
torunların at arabasında? yıl ........ millet ucmak ister atlar zaten unutulur gider.
pişikten ölen bebekler? alşdfkhlşadkfşha bir imkansız
laleler semitimin her köşesi :D ve çiçekleri harbi severim
eklemek isterim "kardeş" kelimesiyle büyük problemlerim var. hiç haz edemiyeceğim bir cümle..
ondan sonra excelansın, adam gibi dursan, saygılı dursan her şey miss olacak demeside baya anlamsız olmuş. bundan öncekilerde de onur olmasaydı yoluna gireceği yoktu, bu sefer yoktu yoluna girmedi.
saygılar.
ben buralardayım biraz iş bakınayım :))
o portala tamamen imkansızları yazdım ya hani sinirliyken, güle güle yazmıştım ban yiyince baya güldüm :d:f:D
bir tek gereksiz adminler olayının ucu size dokunmuş olmuş o kadarda olsun :D
tetiğe karpuz koymak? biraz uğraşıldımı tetiğe girebilecek boyutlarda karpuz yapılırsa mutheşeemm
kevaşeyi üstünüze alınmak? daha çok kadınlar güze kadınlarr diyelim
torunların at arabasında? yıl ........ millet ucmak ister atlar zaten unutulur gider.
pişikten ölen bebekler? alşdfkhlşadkfşha bir imkansız
laleler semitimin her köşesi :D ve çiçekleri harbi severim
eklemek isterim "kardeş" kelimesiyle büyük problemlerim var. hiç haz edemiyeceğim bir cümle..
ondan sonra excelansın, adam gibi dursan, saygılı dursan her şey miss olacak demeside baya anlamsız olmuş. bundan öncekilerde de onur olmasaydı yoluna gireceği yoktu, bu sefer yoktu yoluna girmedi.
saygılar.
ben buralardayım biraz iş bakınayım :))