Yorum: #7
11-18-2013, 18:13
Valla DC Universe ü indirdim ama oynayamadım arkadaş oynarken izledim güzel bir oyun ama dediğin gibi indirmesi çok uzun 24GB diye biliyorum en son ama o 24GB ında hakkını veriyor.APB Reloaded güzel bir oyun oynadım 1-2 ay ama bıraktım grup olarak oynanabilecek bir oyun.Elder Scrolls Online Skyrim'den sonra çıkan ve istenilmesi üzerine çıkan online oyundur. Skyrimi eski pc de oynayabiliyordum 2GB ram 1GB ekran kartı ve 2.4ghz işlemci ile medium ekran kalitesi ile bazı özellikler olmadan.Bununda minimum yaklaşık o kadar olması lazım.Ama Elder Scrolls Online ' da 200-300 kişilik savaşlar olduğu için 4gb ram 3ghz işlemci iyidir diyim :D
Valla Cüneyt abi eskiden oyundan oyuna geçerdim ama şuan için sadece ciddi olarak LoL oynamaktayım ve arada Mortal Kombat 9 , Minecraft vs gibi pc oyunlarıda.
Valla Cüneyt abi eskiden oyundan oyuna geçerdim ama şuan için sadece ciddi olarak LoL oynamaktayım ve arada Mortal Kombat 9 , Minecraft vs gibi pc oyunlarıda.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)