Yorum: #11
01-10-2013, 20:32
Bakın açıkca konuşucam ben Temmuz-Ağustos ayında adminliksiz Cs4 e giriyordum kimse tanımıyordu.Allah'ın işi nedir ki Cüneyt abime söylemişimdir hatırlar adminlik vardı senin yada ayarlıyabilirmisin gibi söylüyordum oda o aralar ilgilenemiyordu pek fazla.Neyse Burak gitti CsTekno dan sadece ve sadece Jail +15 di Burak gitmeden önce adminleri mumla arıyordum , player deseniz yokluktan full fun map açıktı.Burak gitti CsTekno bitti gibi oldu Mehmet , Ufuk ve Aykut düzeni azda olsa sağlamaya çalıştılar.Sonra biz ESOGH ismiyle düzenledik ve Burak'ın isteğini yerine getirip Cs2 yi onlara verdik.Jail bir süre daha +15 lerde devam etti cs4 dolmaya başladı (`ExceLans. ~ a tekrar teşekkür ediyorum ilgisi ve reklamları için.) Sonra olanlar oldu Jail boşalmaya başladı , Cs4 o aralar 25/32 çekiyordu . Serverlar göçtü oyuncu kaybı yaşandı Cs4 toparlandı ama Cs2 de tık yok ama yinede şimdi yavaş yavaş hareketlenmeler var gibi.
İletişim için:serbest_online_onur@hotmail.com veya Ua_FaKe olarak deneyiniz.(Skype)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)
TS3 Adresimiz : ts3.eylulforum.com
League Of Legends (FaKe UA) - Cs GO (FaKe Ua)