Yorum: #32
03-21-2010, 15:33
Cüneyt abinin dediğini Anlamıyorsunuz galiba...Konuyu uzatmanın ne anlamı ss koycam ss koycam diyorsunuz koyunda bizde görek..Şuan Samet denen Kişi wall olduğu gösteriliyor..Ve bu admin olan kişi kimse şunu diyim :
Kardeşim Siz adminliklerinizi Zevk içinmi aldınız ?
Hadi bakalım bu soruyu cevaplayın!..
Eğer adminliklerinizi zevk için almadıysanız Gelen geçeni banlamıyacaksınız..He sana wall dediler mesela banlamanın sebebi ne ? Cüneyt abi halleder bu işi ne uzatıyorsunuz ?
Ben Bu Serverda 1 ay adminlik yaptım top15 den..Beni sorun ( eğer hatırlarsalar ) benim ne biçim bir admin olduğumu öğrenirsiniz.
Şimdi hepiniz susun Ve anketin sonucunu bekleyin.Eğer konuşmaya devam ederseniz Flood sebebi sonucuyla banlanırsınız :)
Anlaştıkmı?
Kardeşim Siz adminliklerinizi Zevk içinmi aldınız ?
Hadi bakalım bu soruyu cevaplayın!..
Eğer adminliklerinizi zevk için almadıysanız Gelen geçeni banlamıyacaksınız..He sana wall dediler mesela banlamanın sebebi ne ? Cüneyt abi halleder bu işi ne uzatıyorsunuz ?
Ben Bu Serverda 1 ay adminlik yaptım top15 den..Beni sorun ( eğer hatırlarsalar ) benim ne biçim bir admin olduğumu öğrenirsiniz.
Şimdi hepiniz susun Ve anketin sonucunu bekleyin.Eğer konuşmaya devam ederseniz Flood sebebi sonucuyla banlanırsınız :)
Anlaştıkmı?