(09-15-2012, 19:18)THC Adlı Kullanıcıdan Alıntı: girişin ne önemi var ki daha sorularım cevap bulmamış?
Guzel arkadasim,
Biz EylulForum ekibi olarak bir aile gibiyizdir. Burda öyle senin dedigin gibi sacma kurallar koyulmaz, oyunun kalitesi ve seviyesini arttirmak icin kullanilan kurallar vardir ve bununla, ilgili olan herkesin, bu kurallara uymasi gerekir.
Bir player'in izlenmeden veya uyarilmadan banlanmamasi gerektigini bilmek icin bu kurallari okumana bile gerek yoktur, bunlar zaten mantiken dogru olanlar dir.
Forum da yazdigin mesajlarda, yorumlarda ve konularda terbiyeni bozmaman gerekir ve sorularini duzgun bir sekilde sorman gerekir.
Player lar coluk cocuk da olsa player dir, senin oynadigin oyunu oynamayi o da hak eder. Yanlis yapar duzeltirsin uyarirsin, uyarini dinlemez banlarsin. Bir daha yaparsa bir daha uyarirsin, adminler olarak bizim isimiz bu dur.
Admin olmak ego tatmin etmek icin degildir, bir ustunluk de deyildir.
Umarim bu arkadasca yaklasimimi yanlis anlamazsin.
Saygilar,
Ilys.
(09-15-2012, 19:51)aqresif Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-15-2012, 17:42)THC Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-13-2012, 19:23)EyLuL FIRTINASI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-13-2012, 18:47)aqresif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar bu
ESOGH | LayKin- midir nedir inferno oynuyoruz ben bu laykini vurdum adamda c4 vardı c4ün başında pustum bekledim yanımda benden bir başkasıda yoktu ayak sesi geldi çıktım 4 bilemedin 5 el ateş ettim biri hs geldi
sonra
ESOGH | LayKin- denen eleman beni direk banladı suçumda o adamdan önce ESOGH | LayKin- denen adamı vurmaktı galiba...
Madde-2 : Adminler, server kurallarına uymayan playerleri uyarmadan banlayamazlar. ( uyarı – BAN )
Madde-6 : Adminler hileli olan kişiyi izlemeden banlayamaz.
Ua_FaKe 1 gün adminlik cezası keselim.
Madde-14 : Admin olan herkez bu kuralları kabul etmiş sayılır ve kuralları uymadığı taktirde ceza uygulanır, süreklilik devam ederse Adminlik alınır.
Bkz: Adminlerin Uyması Gereken Kurallar
Madde-2 : Adminler, server kurallarına uymayan playerleri uyarmadan banlayamazlar. ( uyarı – BAN )
Madde-6 : Adminler hileli olan kişiyi izlemeden banlayamaz.
bu saçma kurallara uymadığıma dair bir kanıtınız var mı??.. ve beni kimse bu kurallar hakkında bilgilendirmedi bunun için bir şey yapılmayacak mı? ve çoluk çocuğu uyarmakla da uğraşamam.
sen kim oluyorsunda o kurallara sacma diyorsun ?? hem dikkat et o cocuk dediklerin senden cocuk cıkarmasınlar....
Lutfen terbiyeni bozma.
Saygilar,
Ilys.
Saygilar,
Ilyas.

Cs : Cx Pain / LoL : Cx Pain
”Zayıfları avlayarak ancak hayatta kalırsın, güçlüleri avlayarak gerçekten yaşarsın.''
Iletişim : Ilyas19052@hotmail.fr