Yorum: #13
01-10-2013, 23:10
(Son Düzenleme: 01-10-2013, 23:13, Düzenleyen: rootmaster.)
(01-10-2013, 16:01)TheR~^ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eylulforum çabasıyla ? Serverin ayakta kalmasımı yani ayarlarının düzelmesimi yoksa kişi sayısının çoğalmasımı hangisi ?kişi sayısı. Bizi acır gibi düşünüşünden yazdım o cevabı ve o cevapta bir gerçektir ki durumu cstekno - eylulsunucu kapışmasına getiriyorsun. Ben burak ile 2 yıldır aynı makinanın parasını beraber ödeyip iyi/kötü günde bugünlere kadar geldik. cs2 için lafım yok, öncede doluydu. Ama cs4'de gerçekten bir düşüş olmuştu.Neyse dedim canladırırız ve elimden geldiğince el attım, birilerini görevlendirdim vs. zaten o durumda el atılmasaydı gerçekten şuan ki durumdan kötü durumda olucaktı. Birde burak askere gitti, ben tek başıma kaldığımdan tabiki eylulforum adını kullanıcıcam. O kadar adminlik vardıki 30'un üstündeydi, hiç birine dokunmadım. Ama doğru düzgün online yoktu, halbuki sadece adminler online olsa server yine dolacaktı.Ama onlarda senin gibi çekip gitmişti.
(01-10-2013, 17:56)DeLuRo. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende merak ettim farkindaysaniz eylülsunucuya devdedilmeden son 2 hafta sw 20 den asaya inmiodu ve cogu zaman full oliodu simdi peki bakalim sw 10 kisi gidio ve full fy_snow acik. CsTekno olmasa bu cs4 de olmaz !Deluro, +20 zamanlarında bende admindim, heleki eylulsunucuya devredildiğinde eskilerden kimse kalmadı. Cihanın clanda nerden baksan 10 kişi var, ergün abi seyit mg vs. dahil. Konuştum kendileri ile kaç defa adminlik yazdım gelin ortamı yapalım eskisi gibi, vs. bir kaçkee geldiler gitiler baktımki sxe'li bir serverda takılıyolarmış artık veşuanda sadece maç atıyorlarmış. Bilenler varsa yanlış yazdıysam düzeltsin. Yani şuankileri görüyorsan yeni uselerdir.
Neyse size fazlaca vaktimi harcadım, gerekli cevapları emre ve onur vermiş kendilerine teşekkür ediyorum.