Yorum: #7
01-11-2013, 18:18
(01-09-2013, 21:14)TyLeR DurdeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görevinin alınması rica ediyorum adminlikten gıdım anlamıyor . Hile olanları izlemiyor Oylama yapıyor (Örn : Player Banat Banatma ) Ayrıca başka bir nickle girdim.Adminliğini düzgün yap hile olanları izle dedim aynı oylamadan banada açtı :) ve ban geldi ss çekmedim inanırsınız inşallah.Gereği yapılsın.Ayrıca banım açılsın. ( EylulForum | Casanova )
Ben Hile Olanları İzliyorum Şikayetler Üstüne Adamları İzliyorum Wall Gördüklerimi Votebanla Banlamamın Sebebi Banlama Yetkim Olmadığı İçin Serverdede Başka Admin Olmadığı İçin Öyle Banlamışımdır Yoksa Kafama Göre Adamları Voteban İle Banlamıyorum...
(01-09-2013, 21:27)EquE 77#OmaK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynısına bende şahit oldum hatta adminlik i kim yazdı die sordum onur yazdı dedi bende akşam onurla konuşmayı düşünüyordum ki Nurullah ında dikkatini çekmiş konu açmış.Bende adminlikle alakası olduğunu düşünmüyorum.
Omak Sen Neye Şahit Oldun Bilmiyorum Ama Sen Bana Dedin Adminliği Kim Yazdı Diye Ben Adminlik Deyil Slotum Dedim Sadece Bunu Hatırlıyorum
(01-09-2013, 21:30)tunahan789 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle selamın Aleyküm :D
Bu nato denilen şahıs durduk yere gag kodu yazıyo ve acıyo
wall acan adamlara wal diyorm yok oylama fln yapıyo banlamıyo adamın teki bana wal diyince hemen banlıyo durduk yere quit atıyo admınlikten zerre anlamıyo gereğini yapın olmuyo bole !
Ben Sana Gag Atmıyorum Arkadaşlarımı Gaglıyorum Şakasına Zaten Onlarında Bir Şikayeti Yok Sana Ne Oluyo Ben Onu Anlamadım
(01-09-2013, 22:20)Timurhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende bu adamın adminlikten anlamadığını düşünüyorum, sw de 2 aim ci var aynı takımdalar ve adamlar aim diyoruz ama hiç dikkate almıyor ben bu adami hiç specte adam izlerken görmedim daha doğrusu hiç spec'te görmedim.
Ben Sizede Dediğim Gibi Admin Deyilim Slotum Ne Görevi Yapacağım Anlamıyorum Map Süresi Gelince Oylama Yetkisi Verdiler Oyluyorum
(01-09-2013, 22:21)proF.Ua_FaKe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende bir kaç kez gördüm ikaz ettim farklı nicklerle Yunuss ve Nato yu.Yunus u raya sokuyor gibiyimde Nato'nun hala böyle devam ediyorsa alırız Fatih'in klanının yardımcısı , online oluyor diye Slotluk verdik 1-2 de yetki tepemize çıktı.Kendi kendime diyordum zaten "Bunlar ne zaman şikayet edicekler" diye.Ha Nato yada Fatih alınmasın asla niyetim birini kırmak değil ama bu işçiden cumhurbaşkanı olması istemek gibi bir şey oldu bana göre.Neye sözü fazla uzatmıyorum ve 09.01.2013 - 21:26:29 itibariyle Slotluğunu almış bulunmaktayım.
Ya Ben Şunu Anlamadım İsim Vermek İstemiyorum Bir Tane Admin Bir Tane Admini Banlıyor Küfür Ediyor Hatta SS Lerinide Veriyoruz Adama Bişi Yok Bana Sadece Konu Açıyorlar Direk Siliniyor Adalete Bak..!