Yorum: #14
01-12-2013, 13:19
(01-12-2013, 13:02)TyLeR DurdeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ss çekmedim . Aslında gerek bile duymadım . Ayrıca konuyu değiştirme Ben sana beni neden banladın diye sordum . Wallmıydım ? Değildim Sana saygısızlık mı yaptım hayır yapmadım peki neden banladın ? Sadece bunu öğrenmek istiyorum . Ve sadece ben değil çoğu kişi senden şikayetçi .Ee O Zaman Serverle İlgilenmiyor Diye İftira Atmayacaksın
(01-12-2013, 13:02)WarrioR ` NAT0*[Y] Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-09-2013, 22:21)proF.Ua_FaKe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende bir kaç kez gördüm ikaz ettim farklı nicklerle Yunuss ve Nato yu.Yunus u raya sokuyor gibiyimde Nato'nun hala böyle devam ediyorsa alırız Fatih'in klanının yardımcısı , online oluyor diye Slotluk verdik 1-2 de yetki tepemize çıktı.Kendi kendime diyordum zaten "Bunlar ne zaman şikayet edicekler" diye.Ha Nato yada Fatih alınmasın asla niyetim birini kırmak değil ama bu işçiden cumhurbaşkanı olması istemek gibi bir şey oldu bana göre.Neye sözü fazla uzatmıyorum ve 09.01.2013 - 21:26:29 itibariyle Slotluğunu almış bulunmaktayım.
http://youtu.be/4gIXLTyTrxw
Onur Adminlikten Bir Gıdım Anlamıyor Diyorlar TylerDurden Hubble Serverde C.C.A Var Çok Anlıyorsunuz Adminlikten O Zaman Nerdesiniz İzleyin...!
Ee yaşımız senin gibi küçük değil :) Aramızda çalışanlar veya forumla ilgilenenler var . Madem cca vardı eylulforum ne işe yarıyor ? Gelip haber veremedinmi işte bunu diyorum hiç bir şeyle ilgilenmiyorsun :)