Yorum: #2
01-15-2013, 02:36
(01-11-2013, 00:33)proF.Ua_FaKe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba öncelikle bu konuyu açmamın sebebini söyleyim.Artık fark etmişsinizdir şüphelenenlerden SS lerini alıyoruz.Bu bir çok kişinin bir çok konu açmasına ve kirliliğe neden oluyor kanatimce.Bu yüzden bu konuyu başlatma gereği duymuş bulunmaktayım lütfen aşağıdaki kriterlere göre hareket ediniz ;öncelikle video cekmişsin burda yaptılarım dogrudur amma ama 14 ocak 2013 23.26-23.33 arası 7 dk boyunca ss ıstedım sen ne yapmıısn benım 7 dk lık kısmı koymamısın sen yalancı deılsın ben mı yalancıyım admınler moderatorle lutfen ılgılenın???vuqis deccal da ordaydı anlatır sana dılmec senı banladı tekrar geldın nasıl bıseyse???admınler lutfen tek traflı bakmayın olaya moderator admın bırılerı ılgılenseın lutfen.SİMDİ NEDEN OL YAPTIGIMI ACIKLIORUM. kardes burda alıntı yaptıgım onurun soledıklerıne gore
-Bir admin sizden SS isteyebilir bu onun hakkıdır karşı çıkmayın aksi taktirde Ban,Slay,Kick vb. tüm olumsuz cezaları kabul etmiş olursunuz.
-SS ' yi adminin istediği anda çekmeniz gerekir aksi taktirde geçersizdir.(Edit : Farklı farklı oyunlardan Frag yapılmış şekilde düzenli SS sunulursa o kişi aklanır.)
-SS ' yi oyun esnasında admin ister/istemez mümkünse Frag 1.5 K/D altına düşmüyecek çekilde (kill/death) düşmanların olduğu tarafa bakarak alınız.
-Şüphenilen kişi bu adımları yerine getirmezse yasaklı yasılır ve aksini ispatlıyana kadar yasaklı kalır.
Şimdi SS ' nizi koyarken ;
SS ' yi İsteyen Admin : Ua_FaKe
SS ' nin Çekilme Nedeni : Wall Var
SS ' nin Çekilme Tarihi : 23:34 10.01.2012
SS : Resim , Link , Dosya
Bu şekilde yaparsanız işimiz daha kolay yürür ve olay çıkmaz adminlerdende ricam bu konuya yorum yapılmasın SS ' yi tartıştıktan sonra ben gerekli yorumu yaparım.
MADDE 1(-Bir admin sizden SS isteyebilir bu onun hakkıdır karşı çıkmayın aksi taktirde Ban,Slay,Kick vb. tüm olumsuz cezaları kabul etmiş olursunuz.) SIMDI BEN BUNU UYGULADIM DOGRU BILDIGIMI YAPTIM.ADMIN OLMAK GIBI BI SALAKLIK YAPMISIM KUSURA BAKMAYIN.ADMINLIGINIZ SIZIN OLSUN NE DIYEM YANE BU ADAM RESMEN BENI MAL YERINE KOYUYOR COCUKMU VAR KARSINDA????
MADDE 2(-SS ' yi adminin istediği anda çekmeniz gerekir aksi taktirde geçersizdir.(Edit : Farklı farklı oyunlardan Frag yapılmış şekilde düzenli SS sunulursa o kişi aklanır.)
ŞİMDI SEN BUNU YAPTINMI???KAC KERE GIR CIK YAPDIN HILEYI KAPATMADIGINI NERDEN BILEYIM.23.33 DE CEKMISIN SS.
SENIN GIBI YALANCISINI KENDINI HAKLI CIKARMAYA CALISANI GORMEDIM YUH YANE YUHHHHHHHHHH YUHHHHHH...YUHHHHHH.
BASKA BISEY DEMIYORUM...
MADDE 3(-SS ' yi oyun esnasında admin ister/istemez mümkünse Frag 1.5 K/D altına düşmüyecek çekilde (kill/death) düşmanların olduğu tarafa bakarak alınız.)
PEKI BUNU YAPTINMI???HANE FRAGLARIN??? ADMIN ISTER ISTEMEZ CEKIN DIYO SEN NE ZAMN CEKTIN????
MADDE 4(-Şüphenilen kişi bu adımları yerine getirmezse yasaklı yasılır ve aksini ispatlıyana kadar yasaklı kalır.)
SIMDI BUNU YAPTINMI???LA SEN NE YAPTINKI BIDE UTANMADAN BENI SIKAYET EDION NE ARSIZ UTANMAZ YUZSUZ BIRISISIN???
YAZDIGIM KODLAR :
amx_ban(2 3 defa yazdım dıye hatırlıyom ama gene gırıodu artık ne vars bılemıycem)
amx_uberslap
amx_fire
amx_bury
amx_quit
UNUTTUGUM BASKA BISEY VARSA ONUDA SEN SOLE TAMAMMI ASTA LA VİSTA UTANMADAN CEKINMEDEN SOLE CUNKU SENIN RUHUNDA VAR UTANMAZSIZLIK.
SON OLARAK GEREĞİNİN YAPILMASINI YETKILILERDEN ARZ EDIORUM.
MODERATÖRLÖR
ADMINLER
Artık herneyse ilgilenin lütfen karar sizin admin olmak gibi niyetim yok gunde en az 2-3 saat oturuorum belki oynadıgım 30 dk 1 saat arası yane ben sw yle ılgılenmıosam nasıl gıdıo bu zaman bunları yazdırıosun bana gene vaktımı alıo.
NEYSE GEREĞI YAPILSIN LUTFEN...
YALANDAN DOLANDAN IS YAPMAK COCUK ISI ONEMLI OLAN DOGRUYU TAM OLARAK SOLEYEBILMEK SENIN VARMI OLE BI YUREĞIN BEN CEKTIGIN VİDEOYU KABUL EDIORUM AMA SEN NIYE OLAYIN TAMAMINI ANLATMIYORSUN???
İNSANI ZORLA SİNİRLENDİRİOSUN HADE GOTURUN DE GİDEM HAPIS YATAM YETER YAW SEN KONUSMA GOTURUN VURUN KELEPÇEYİ...ADALET ZATEN HIC BIZDEN YANA OLMADI.LANET OLSUN BOLE DUNYAYA LANET OLSUN LANETTTTTTT...