Yorum: #7
01-21-2013, 13:14
(01-21-2013, 00:02)EyLuL FIRTINASI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2013, 23:32)TheR~^ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Katılanlara şimdiden başarılar diliyorum.Fakat benim görüşümle yani favorim "v[G]uis >".Sanırım Ödüller pek yeterli değil.En azından imkanı varsa Cüneyt abinin 1 adet domain yani .com'lu site + tasarımı filan vermesi yanındada clan sunucusu ve 1 adet 30+2 vermesi daha makul olurdu.Ayrıca bu turnuva sonucunda EylulSunucuya bazı katkıları olacaktır bence.Mesela Clan turnuvasına kayıt olan ve memnun kalan clanlar EylulSunucu'dan clan server'i alır gibi.Yanlış anlaşılmasın ödüller güzel ama tatmin edici değil gibi gözüküyor...Ayrıca bunun yanında maç demoları çekilirse çok daha güzel olur.Bence Beta daha kolay ve göze uyarlı olmalı :) Ama sonuçta beta yavaş yavaş geliştirir Cüneyt abi :) Yine diyorum sonra Madem eleştiriyorsun o dediklerini sen yapta görelim gibi düşünceler ortaya çıkmasın "imkanı varsa" daha güzel olur :)
Hayrın dokunsun, sen al o domaini :) Ödüller fazla bile, hem genel bir lig yapılmıyacak kendi bünyemizdeki clanlar ile yapılacak. Zaten duyuruya çıkarsam 1 haftada en az 30 clan çıkar. Tabi önemli olan bizim ortamımız içinde rekabet olması daha güzel.
Dediğim gibi imkanınız varsa daha güzel olur :)